|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה של חיטוב, כל הכבוד!
ועכשיו תגובות ביקורתיות-ענייניות: אתה מאוד גבוה (שרירי זרועות ארוכים S ![]() טרפזים די טובים, גב טוב (מותניים צרות, זו התוצאה) חסרה מאסה בחזה וגם כתפיים. הרגליים בפיגור מאחורה, לא משנה מה ההיקף, הן לא נראות מאסתיות, תצטרך לתת להן דגש. בטן מעולה - הלוואי עליי בטן כזו ![]() בכללי - יש לך אחלה נקודת התחלה למאסה מכובדת. אל תפחד גם לפקשש פה ושם, ולעלות גם יחסית באחוזי ושמן, אבל לצד יותר שריר נקי, כמובן. תעלה תמונות בעתיד, תראה ךנו איך אתה מתקדם בהצלחה בהמשך
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני היחיד שחושב שבתמונה הזאת לפחות, שמראה את המסה של הרגליים הכי טוב, הן יצאו אחלה לגמרי? :P הקוואדס יעני יוצאים די הרבה מהצד של הרגל, מצביע על מסה, אבל אם אתם אומרים שזה לא מספיק... אוקיי
![]() http://img161.imageshack.us/my.php?i...a260013cz6.jpg תודה על כל התגובות עד עכשיו! Homie, כמו שמני אמר, שים לב לגובה... היית רואה אצלי ידיים באמת ענקיות רק אם הן היו 42+ שזה לא ממש אקטואלי כרגע... :\ 1.90 זה גבוה, והידיים שלי הן ארוכות במיוחד ת'אמת. חח חברים שלי פעם היו קוראים לי "יאד" ![]() רביב, אני מתאמן 8 חודשים בערך נטו. בחודשיים הראשונים full body workout... אז AB 3 פעמים בשבוע כמה חודשים... אז 4 AB בשבוע לכמה חודשים, עד לפני שבוע ![]() Suzukirgsx, מה? אם הייתי 1.75 הידיים שלי היו 32? ![]() דניאל ברק, תודה על התגובה אבל מה אתה רוצה מהכתפיים שלי ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגובה שלך נותן לך מאסיות יושב לידי חבר שיש לו יד יותר גדולה משלי בגלל הגובה שלו אבל עדיין אני יש לי יותר מאסת שריר עכשיו הבנתה ? ואחי אני ואתה בדיוק אותה גניטקה רק שתידע אם הייתה רואה אותי הייתה מבין בהלצחה לך אחי!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גיימר כן... זה איתי זיו. היו לי בעיות במשתמש הקודם אז נאלצתי לנטוש :\\...
והתפשטנו בבצפר שלנו ![]() ![]() ![]() קיצור הוויכוח הזה כבר נשכח דף חדש נפתח. גיימר בקשה אישית ממך - תערוך את התגובה שלך ותוריד את הלינקים הישנים בבקשה... יש איזה מישהי שמכירה אותי שגלשה לדיון הזה וממש לא מתאים התמונות האלה שבנות יראו. =\ אז בבקשה, שוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הבצפר נטוש בלילה
![]() אתה יכול להסתכל במה שביקשתי ולמחוק את הלינקים האלה בבקשה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שראו את התמונות האלו ואמרו לך שחסר מסא ו אני רואה שזה מה שעשית יפה עלית במסא...יש שיפור רציני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ווואלה אותה גנטיקה פרסם תמונה אחי עניינת אותי! ![]() ותודה פייברגלאס, כן אני מניח שיש שיפור די משמעותי ונראה לעין מאז. עברו גם רק חודשיים בקושי אז נחמד שרואים את ההבדל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי איןלי תמונות אבל עוד כמה זמן אני יפרסם ואתה תגיד וואלה צדקתי באמת אחי אותה גנטיקה רק שאתה יותר גבוה |
|
![]() |
![]() |