|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המשקל שאתה מעלה עכשיו עם הקריאטין זו ספיחה מינורית של מים. מה שיתן לך אינדיקציה להתקדמות אמיתית תהיה עליה במשקלים. הכוונה כמובן לעליה איטית ומתונה ולא "העמסת יתר" שתגרום לפציעה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן ידוע לי שזאת עלייה בספיחת המים. אבל דווקא בגלל זה אני גם אמור להתחזק מהר יותר לא? אפילו אם זה מזוייף.
אחרת.. מה היתרון בקריאטין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שהלוג עושה את שלו, ובשבוע האחרון הלכתי בכל ה-4 פעמים להתאמן. בד"כ תמיד מסיבה מסויימת הייתי מפסיד אימון והולך 3.
גם עם הארוחות אני מקפיד יותר. אם כי קרה פעמיים שפשוט נרדמתי ופספסתי את הארוחה לפני השינה. הבוקר נשקלתי, וסוף כל סוף קצת עידוד. אחרי ששבועיים נתקעתי על כמעט אותו משקל, היום נמדדתי והמשקל הראה 65.5 קילו. העלאה של כמעט קילו. בחודש האחרון העליתי 2.5-3 קילו. לא משהו לדעתי אבל גם לא רע. בכל מקרה, באוק' אשתקד שקלתי 58-59 קילו. הייתי חטוב יותר(אם כי לא בהרבה), אז אפשר להגיד שיש שיפור לא קטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בהצלחה תן במסה אחי!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בינתיים השבוע הביא עימו חדשות טובות.
SmaMMiT: תודה על התמיכה אחי. בכלל חבר'ה - תודה על המוטיבציה. זה יותר חשוב מהכל! השבוע התחיל בצורה מאוד טובה(תפו תפו תפו). אתמול ושלשום(ראשון, שני) ביצעתי אימון B ואימון A בהתאמה. בכמעט כל המכשירים הצלחתי לעלות ב2-3 קילוגרמים במשקל, ודי בקלות למען האמת. עליתי גם כמעט עוד קילו במשקל ועכשיו אני שוקל 66. מה שאני הכי מבסוט ממנו זאת העובדה שממש נראה כאילו אני מתרחב למעלה, ולא למטה. לפני כ8 חודשים כשהייתה תקופה שהתמדתי, הרגשתי שאני עולה הרבה יותר בשומן מאשר בשריר. אבל אז עבדתי ללא תוספים וללא תוכנית תזונה מסודרת. הדבר היחידי שאני די תקוע במקום איתו זה מתח. אני עושה ממש מעט. עכשיו לקחתי מחברה שלי מתח לבית. אני חושב שאין מנוס מלהתאמן באופן יותר אינטנסיבי על התרגיל הזה גם בשאר הזמן. פעמיים בשבוע(שני אימוני ![]() |
![]() |
![]() |