|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה
![]() בעיקרון גורם הכי מכריע זה להוסיף בארוחת בוקר ובארוחת ערב..אחרי אימון לא תמיד ואפשר גם בבוקר בארוחה שניה פשוט תנסה לעלות את הכמיות לאט לאט בכל ארוחה ממוצע של פרוסת לחם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לפעמים מופתע איך אנשים קובעים עובדות בלי לשאול, עוד לפני שהוא נתן פרט אחד על התוכנית והתזונה שלו כבר קפצו פה אנשים עם העניין של התזונה ואחרי שהוא עוד אמר שהוא כנראה אכל נכון ונתן סיבה לגיטימית ודי ברורה ללמה הוא הפסיק להתקדם עדיין אנשים קפצו פה עם המלצות לגבי התזונה...
מילא הייתם שואלים אותו למה הכוונה אוכל כמו שצריך, או מבקשים ממנו להעלות תפריט ואז מתחילים לפי התפריט לחלק המלצות, אבל בלי שהוא פירט, דאמן, מאיפה אתם יכולים לדעת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עברתי לחיטוב כי התייאשתי כבר מהמסה הייתי תקוע 4 חודשים על 83 ק"ג והייתי אוכל די הרבה משהו כמו 3000 קלוריות ביום ולפעמים קצת יותר
חיטוב: בוקר : דגני ברנקפלקס + חלב 1% שומן אבקת חלבון 30 גרם לאחר אימון צהריים : תפ"א /אורז/פסטה/פתיתים + בשר 200 גרם או 2 חתיכות עוף בניים : קופסת קוטג' 3% + פרי ערב: קופסת טונה במים 2 ביצים ( רק חלבון ) סלט , 2 פרוסות לחם מלא וכף שמן זית ארוחת לילה : כוס וחצי חלב + אבקת חלבון + פרי + 3 אגוזים ואני שותה עכשיו רק מים. ואתם חושבים שקריאטין אולי יוכל לעזור לי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |