|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
פשוט אני לא יכול לתאר את הזעם שלי יום יבוא וניזכה לינקום את הדם של הילדים הטובים האלה
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
הושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש שמה קטע 4 בנות שמראים אותם ביחד אלה 4 אחיות שנירצחו אם אימם שהייתה בהריון תחשוב על הבעל ואבא שלהם לאבד 4 בנות ועוד את אישתך ועוד את העובר שבדרך לא ניראה לי שאני הייתי מיתאושש מזה |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
לא הייתי מנסה שם לעצמי כדור בראש אותו רגע.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
רק דבר אחד אני רוצה להגיד!!!
שיילכו כל הפלשתינים האלה, כל הערבים האלה, וההנהגה שלנו, להזדיין!!! צריכים להטיס על טיל את הממשלה שלנו :dry: ואת כל הפלשטינים האלה, לחסל אותם, למחוק אותם מהמפה... :dry: כל כך מצער לראות כל כך הרבה ילדים, פשוט ילדים!, שמתים בגלל חלאות כאלה ![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
ציטוט:
ולא נירא לי שקל להעיף אותו
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
תמיד יהיה איזה אוייב שיאיים לפגוע בנו, ככה זה היה תמיד במשך דורות... אבל לפחות שהאשים מאיתנו, הממשלה שלנו, ההגנה, שיתפקחו קצת!!! קצת!!! צריכים לחסל את כולם!! כולם!! ![]()
|
|
|