|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
2 שאלות לי אלייך 1.כמה אתה שוקל? 2.אתה מתחרה?אם כן באיזו קטגוריה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גילי
![]() ![]() ![]() חתיכת רגליים יש לך שם שיהיה בהצלחה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מתחרה?אין דבר שאני רוצה יותר אבל אני מקוה שאני אצליח להגיע למצב הכי טוב שאני יכול בישביל לעבור את המוקדמות של נאבא,כעקרון אני רוצה גם ללכת על הIFBB אם בשניהם אז בנאבא עד 90 ובIFBB בנוער עד גיל 21 הכל יכול להשתנות אבל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא נראה לי יש לך מה לחפש בעד 90 באים לשם מפלצות כמו חוסאם, יוני האנה, מאור זרזר ובטח עוד איזה כמה שלא עולה לי כרגע בראש אני חושב שיש לך יותר סיכויי בעד 21 להתברג במקום מכובד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חוסאם זה זה שהתחרה במר מרכז?
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חוסאם התחרה במר ישראל של נאבא 2006 היה ניראה פיצוץ! לא הייתי מתפלא אם הוא היה לוקח אלוף אלופים במקום אבי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אה נו זה שלקח את מר ישראל של נאבא 2006? מטירה ? נו הוא חבר שלי מתאמן איתי במכון.. הוא לא מתחרה השנה.. אני בא איתו לראות את התחרות.. הוא כרגע מנסה לעלות קטגוריית משקל אז הוא עדיין מתכוננן לתחרות ולא הולך להתחרות השנה (מקווה שאנחנו מדברים על אותו הבן אדם) .. היום הוא ממש מאסיבי וגדול..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() Light Weight Baby ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תמונות גרועות, אבל ניכר שיש מאסה ברגליים וזה טוב.
מקווה שגם תצליח לייבש אותן כהלכה. בהצלחה!
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות לא איכותיות,אבל רואים שיש לך מסה עצבנית ברגליים ואפילו בתאומים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |