|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבייך שמתי לב שהתגובה מתונה. עומרי עושה טעויות והוא ישלם עליהם. לגביי מייקל, הוא עושה מה שרשום לו בחוזה, עם השנים, עם המחמאות וההצלחה התפתח לו האגו אבל מה זה משנה, הוא לא מתחרה או משהו כזה, שיעשה מה שבא לו מה זה מפריע לחבריי הפורום היקרים?! שידבר איך שבא לו, יש למישהו בעיות- שיתבע אותו!:closedeyes:
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() שילכו הוא ומייקל לואיס כוס עמק למי מענין את הביצים? פשוט שהם מוזכרים קצת יוצאים עליהם כי הם 2 מפגרים שעושים שטויות והרבה רעש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מייקל לואיס יותר "בעייתי" מהבחינה שאתה אומר כי הוא מפורסם ומתפרסם. כל אחד מתבונן על זה אחרת. אני שמח שהבנת את הגישה שלי. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחכה לתחרות , מחזיק לך אצבעות. רק בגלל הדרך שעברת, מקצה לקצה, שרוי במוטיבציה ומשרה אוירה טובה על הסביבה. מזכיר לי את הדרך שאני עברתי רק שאני עוד לא קררוב לסוף השינוי ונק' ההתחלה הייתה הרבה פחות קיצונית.
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה שכן... מייקל לואיס לפחות מנצל את המצב שבו הוא עומד כדי לגרום לילדים לאכול נכון ולהתאמן...
ילד קטן רואה אותו עושה תרגילים כלשהם, והוא רוצה להראות כמוהו, אז הוא מחקה אותו. אז לדוגמא מייקל לואיס אומר בתוכנית להמנע מאכילת שוקולדים, ככה הוא גורם לילדים לשמור על תזונה נכונה ועל עיסוק באימונים...