|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי אתה נראה מצויין!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שיפור בבייספס
חזה צריך לשפר
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() סוס כמה אתה שוקל גבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() איתי אתה תמיד נראה מצויין.
השאלה לאן אתה מתכוון לקחת את זה. אם תגדיר מטרה, נניח להתחרות באוגוסט הקרוב, עליך להתחיל בפרוייקט, עם מעקב על המשקל. לעלות מאסה בלי חשבון, להישקל כל שבוע, ואם לא עלית במשקל, לשנות את התפריט. להשיג לפחות 15 קילו יותר עד מאי, ואז לצאת לחיטוב מודרג, עד לייבוש מוחלט. אם המטרה היא רק לשמור, תמשיך להיראות מעולה כמו עכשיו, אבל במידה והחלטת לגדול באמת, אתה זקוק להמון אוכל, ושים זין על החיטוב. תן לאנחל בונני להיות חטוב. באדי בילדר במאסה הוא מפלצת, אבל הוא בחיים לא חטוב. אגב, גם אלי האנה דוגל בזה, בשיחה בינינו הוא אמר לי: חיטוב? באוף סיזן אסור לראות חיטוב! ותראה אותו בסרטונים בנאבא, איך הוא נראה באוף ואיך הוא נראה באון. בקיצור יאללה אח שלי: לאכול! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() איתי אחי!! קצת הרבה גדלנו הא? תמונות קטלניות גבר! קיצור תשמע מה תעשה תמשיך לעלות לפי דעתי אתה ניראה קטלני! תהיה כל החורף על מסה לקראת פסח תחטב וואלה תבוא תיתחרה אחי אל תהיה נקניק
תמונות פצצות אחת אחת! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כרגיל מעולה אחי, שיהיה בהצלחה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עלית קצת בשומן איתי, אני זוכר אותך יותר חטוב
![]() זה ממש באסה שאתה לא יכול לתת את כל מה שיש לך ולהתאמן בשיא הכוח ![]() נראה מעולה בכל אופן.
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() איגור את המכנסיים אני קונה בחדר כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
הושעה
|
![]() בכלל, כל החולצות פיטבול, מכנסי צבא וכל זה? איתי, מאיפה יש לך כזאת נגישות לאוצרות האלה? אה, וגוף מצויין!
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אני תכף בן 14, החלום שלי בגיל 16 לצאת למסיבה ושהחולצה תשב עליי בדיוק כמו החולצה הלבנה אליך, עם הרוחב המטורףףף הזה....
שמע איתי, יש לך גנטיקה של אחד ל10,000 אם לא יותר, אתה נדיר, אם לא תיקח את הספורט הזה ברצינות זה טעות.. בכל מקרה אתה תותח ותחזור להתאמן..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה חולצות פיטבול?
![]() ואחלה גוף. למה לעלות מלוכלך באמת? תשאר ככה, כמה שיותר קרוב ללעלות נקי. אהבתי את החזה והכנפיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Kagemusha]מה זה חולצות פיטבול?
![]() quote] חולצות ממותג שמיצר לפיתוח גוף תודה לכולם שוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Gamerrrrr]
ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=body55]
ציטוט:
אם אתה מתכוון ללחיצת חזה, אז זה משהו אחר וזה קשור לאחוזי תוכנית האימונים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
צריך לעלות כמו מאניאק, ואחר כך לחטב בקפידה, ללטש את היהלום. |
|
![]() |
![]() |