|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() טוב הנה כלי מעניין שבוואדאי לא לימדו אותכם עליו במדעי החברה\אזרחות.
ניתן באמצעותו להדגים את העמדה של המפלגות השונות , מאזן הכוחות בין האידיולוגיות ועוד דברים רבים אחרים כמו לדוגמה חקיקה או החלטות בית משפט . בצורה ברורה מאוד לעין , הנה משהו שהכנתי סתם , להדגים את דעתי בהטייה הקיימת בתקשורת בארץ לטובת אידיולוגיות שונות. ![]() יש גם אחד רייק אם אתם רוצים , אגב אם כמה מעוניינים לקלל אותי על טיפשות , התעסקות בקקה וכו' אל תגיבו לנושא , אם לא יהיו לי תגובות אני ממש אעלב.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() לא הבנתי בגרוש. (אולי בגלל זה יש לי נכשלים?
![]()
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה אתה רוצה לא הבנתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מזה? זה נראה כמו המפה הסינופטית של כדור הארץ, אני רואה עננות גבוהה מתקרבת למישור החוף והשפלה, היתכנו ערפילים במקומות הנמוכים, הגולשים יהנו ממזג האוייר נוח.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
|
![]() ואי ידעתי שאני אקבל תגובות כאלה
נראה אם יהיה מישהו שיגיב בצורה רצינית , יש לי תחושה שהפכתי את זה לנושא בצפר.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() inn אמור להיות הרבה הרבה הרבה יותר ימינה.
מדובר במקומון(?)הזוי ביותר,גם אם הוא יכתוב שזורחת השמש אני אצא החוצה לבדוק..
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מחנות של דעות שונות בפוליטיקה ושיוך של גופים לדעות אלו?
זאת הייתה הכוונה? ![]()
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הבנתי את הדבר שהבאת, פשוט אני מתפלא שהיה לך כ"כ משעמם שאשכרה הכנת את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק אח שלי זה נושא חשוב אחי אפילו אם אתה חושב אל תהרוס את הפוסט אחי טוב
זה באמת מדגם במקצת הייתי אומר אחי אבל יש דברים שצריך לשפר כמו למשל בימקום קומינזים צריך לעשות left wing וביקמום פאסיטים צריך ריט ווינגס ועוד בצד וכו רדיקל left רדיקל רייט אחי טעון שיפור אבל רעיון נחמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה קשור למה התגובה הזאת?!?! אם אין לך משהו טוב להגיב אל תגיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק
|
![]() אם הייתי מקשיב לליאוניד , שאני זוכר שהוא מבין השמאלאנים הרדיקלים בהגדרה עצמית , הייתי שם את הארץ במרכז ואת השאר בפשיזם. כמו שאתם כרגיל עושים. וגם הרבה מהמין אחראי לדבר דומה
ערוץ 7 יש להם בידיוק אותה קיצוניות כמו לוואלה רק בצד הפוך. והוא קרוב יותר לתאוקרטיה או קפיטליזם שמרני או משהו באמצע אם להקצין את זה מנק' מבט של שמאלאני , אבל אני לא מתיימר להיות לא ימני או שמאלאני בזה , אני אובייקטיבי. והארץ לא כ"כ קיצוני כמו אתרי מאמרים קומוניסטיים בהצהרה שוניםראה הגדה השמאלאנית , , וואלה פחות קיצוני מהארץ כי בארץ יש את כל הטורים של חברי מרץ ובוואלה אפילו שמתפרסמים פשוט שקרים וסילופים שמספיק לצאת נגיד , למעריב בשביל לראות אותם אין את הטורים של חברי מר. והתגובות האנטי ציוניות מישראלים. אם כי מדובר באותו גורם סך הכל , רק שהידיעות שונות. סוזוקי , ישנה טבלה שהולכת ככה , למעלה שלטון סמכותי , למטה שלטון אי-סמכותי וימין ושמאל משתי הצדדים רק שאם זה לא מובן , אז ההוא יהייה? חשבתי להחליף את התאוקרטיה בקפיטליזם , כי תאוקרטיה באמת רוב לשלטון סמכותי , אבל בארץ איך שזה הולך גם במדינת הלכה דיי מתקדמת זה לא יקרה , כי פשוט ההלכה היהודית שונה , מקסימום יקום סנהדרין ולא איזה מנהיג דתי, אם כי זה גם אפשרי אבל אני עדיין לא סגור על זה.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ליאו אם היו עוד אנשים כמוך הייתה פורצת פה מלחמת אחים אתה מלא שנאה,סבבה שיש לך דעות אבל אתה לא חייב לפסול ולהקניט אנשים בעלי דעות שונות משלך.
וחוץ מזה מאיפה לך שהשמאל לא צודק? כי בדוגרי חרא פה ומבחינה ביטחונית והחלפנו כמה מנהיגים והיו המון ניסיונות ועדיין חרא כך שאי אפשר לדעת מי צודק יכול להיות שאם ניהיה הרבה יותר "ימניים" וניכנס בהם יהיה יותר טוב אבל יכול להיות שאם ניהיה יותר "שמלאניים"(האמת לא ידעתי איך לנסח את שתי העמדות כי יש המון מחלוקות אז םשוא הכללתי* אז יהיה יותר טוב אין לדעת כי אין ממש עובדות בשטח שה עובד כך שאי אפשר להגיד שהדעה של מישהו לא נכונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב-אני לא מגדיר את עצמי בשום צורה,אני לא אוהב הגדרות. ג-ערוץ 7 הוא ערוץ תמהוני,הזוי שכול קשר בינו לבין המציאות זהה לקשר שיש לי לאבי נמני.בלי שום קשר לדיעות שהוא מייצג,ובלי שום קשר לציבור שהוא מייצג(ואני דווקא מאד אוהב את החברה הדתיים). ד-וואלה שייך להארץ. ה-שאני יבין,להראות את הצד השני זה בשבילך פשע שלא יותאר?
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מה אתה מנסה להגיד?
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
ב , כנ"ל , בעצם אני מעדיף כמה שפחות להגדיר את עצמי אבל יש דברים שזאת תהייה החכשה אם אני לא אעשה זאת ג. תמשיך לקלל לא יוביל אותך לשום מקום , ערוץ 7 לא מאוזן , את זה כולם יודעים והם בעצמם אומרים שהם ימניים , נחש מה? לא חסרים עיתונים גדולים יותר שמאוזנים פחות לכיוון השני (הארץ) וגם הזויים כהוגן , אם אתה באמת רוצה לומר שערוץ 7 הוא הזוי , תתחיל להביא הוחכות , קללות לא יביאו אותך לשום מקום. ד. ואללה , נו שיט שרלוק. ה. כן הם מראים את הצד השני עלק. אם אתה רוצה לראות את הצד השני למה שלא תדליג ערוץ 108(יס , אל ג'זירה) , אני אגב צופה בו יותר מכל ערוץ חדשות אחר.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מכיר שום אתר חדשות, שהוא ברמה גבוהה והוא לא שמאלני.
זה נראה לכם הגיוני לרשום דברים לשבח על בן-אדם שעזר לאויב בהרג אזרחי ישראל? http://news.walla.co.il/?w=/94/1107218 |
![]() |
![]() |