|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה מצויין, כמה אתה שוקל עכשיו?
לרגליים למרות שאתה לא מאמן אותם יש מסה לא רעה, גב מצויין כמו תמיד, גם טרייספס ואמות. הבייספס עדיין בפיגור לעומת הגב אבל ניראה ששיפרת אותו, במיוחד לפי התמונה הזאת: http://img130.imageshack.us/my.php?image=img1709rx5.jpg ומאיפה אתה משיג את המכנסי צבא האלה? אהבתי, גם אני רוצה כאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי אתה נראה מצויין!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שיפור בבייספס
חזה צריך לשפר
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() איתי אתה תמיד נראה מצויין.
השאלה לאן אתה מתכוון לקחת את זה. אם תגדיר מטרה, נניח להתחרות באוגוסט הקרוב, עליך להתחיל בפרוייקט, עם מעקב על המשקל. לעלות מאסה בלי חשבון, להישקל כל שבוע, ואם לא עלית במשקל, לשנות את התפריט. להשיג לפחות 15 קילו יותר עד מאי, ואז לצאת לחיטוב מודרג, עד לייבוש מוחלט. אם המטרה היא רק לשמור, תמשיך להיראות מעולה כמו עכשיו, אבל במידה והחלטת לגדול באמת, אתה זקוק להמון אוכל, ושים זין על החיטוב. תן לאנחל בונני להיות חטוב. באדי בילדר במאסה הוא מפלצת, אבל הוא בחיים לא חטוב. אגב, גם אלי האנה דוגל בזה, בשיחה בינינו הוא אמר לי: חיטוב? באוף סיזן אסור לראות חיטוב! ותראה אותו בסרטונים בנאבא, איך הוא נראה באוף ואיך הוא נראה באון. בקיצור יאללה אח שלי: לאכול! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() איגור את המכנסיים אני קונה בחדר כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |