|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה פעם הבאה שתמש בקונדום אה? יום טוב. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() אני זוכר שמזמן, ממש מזמן בערך בגיל 13 באתי להשתין וקלטתי את הזין שלי אדום, לא התייחסתי אבל אחרי שעה-שתעיים התחילו לי כאבים ושרפות רצח, אחרי עוד קצת זמן התחילו לי קילופים והבולבול התחיל להתנפח..
השגעתי בטירוף לא ידעתי מה זה, הייתי לחוץ כולה ילד בן 13 לאיפה כבר הוא יכול להכניס את הזין שלו? בסוף התברר שעשיתי ביד אחרי ששתפתי את הרצפה בחדר שלי עם אקונומיקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יודעים מה קרה לי פעם אחת
הייתי בין איזה 14 קיצר הלכתי לטפל בגינת ירק שלי (פילפלים סודניה מי שמכיר) מאוד חריפים סבבה אני אחר כך הולך להשתין לא שטפתי ידיים סבבה הולך לחדר שלי אחרי כמה דקות כול הזיין שלי אדום והיתנפח ושורף ואני לא מבין מה קרה לי זה היה כל כך שורף אני רצתי לאמא שלי למעלה אמאאאאא שורףףףף לייי היא אומרת איפה אני אומר לה שורףףף ליייי היא איפההה איפה שורף לך? תגיד לי שנוכל לטפל קיצר אני בסוף מהלחץ והכאב צעקתי ליד אבא שלי בזיין שורףףףף ליי אני לא ישכח את זה בחיים חח אני לא זוכר קנינו איזה משחה עד שזה היסטדתר אבא שלי ניקרע מצחוק חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |