|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)מה קשה להבין שהתכוונתי שלסינה יש גוף יפה ואסתטי בוא נקרא לזה החלום של הרבה מפה,וגם בין היתר הוא מדגמן לתחתונים ושאר מוצרים אחרים של ה WWE עוד לפני שהוא הפך למתאבק וגם כיום אני בטוח שהוא מדגמן משהו כי יש לו גוף הכי מתאים שיש..זה שבארץ אדם עם היקף יד 35 מדגמן תחתונים לא אומר שככה זה גם בארה"ב..זה לא שבתמונות מצלמים אותו עושה דאבל בייסיפ או פוזינג בכלל :/ ד"א הקטע עם הסמים ב WWE זה שמהשנה שעברה[לא יודע מה עם עכשיו אני כבר לא בעניינים]ארגונים חיצוניים הם אלו שבודקים פעם בהרבה זמן מתאבק באקראיות ואם הוא נתפס אז משעים אותו כמו שעשו לכריס מסטרס שהייתו לו מסה מטורפת ואז תפסו אותו והוא נהיה הרב היותר קטן מפעם. אני בטוח שרובם הגדול משתמש בחומרים..
![]() |
![]() |
#82 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ג'ון סינה הוא לא דוגמן תחתונים יש לו היקף יד יותר מ50, לא יודע מאיפה הבאתם ת47, הוא מאוד גבוה גם.
http://www.youtube.com/watch?v=pF561lOvgBM http://www.youtube.com/watch?v=7svnH...elated&search= |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
|
![]() ציטוט:
אנחנו לא אומרים שהוא דוגמן שחיף, אנחנו אומרים שהוא אסטטי מספיק לדגמן, יחד עם כל המאסה שלו.
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה ברור שהוא לא היה בה..
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רואה ? לא רק אני אמרתי את זה.
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() סהררררר יאאאאאאא מושפעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!
עריכה: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נסגור תוויכוח הטיפשי הזה בזה ש:
כולם בwwe על חומרים בין אם זה חומרים בשביל לעלות מסה , או להישאר יבשים או להתחזק או לכושר טוב יותר כל מי שחושב שלא אז הוא חי בסרט אי אפשר להיות כזה דבר טבעי תחשבו לא רק על הגודל אלא גם על חיטוב , יבוש , כושר וכוח שיש להם סטרואידים זה לא רק למסת שריר יש מלא חומרים לשאר דברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
|
![]() ציטוט:
במבט לאחור של 3-5 שנים תראה איזה גוף היה לאדג' היום הוא סתם שמנמן מגעיל וחסר כל מאסת שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
מושעה
|
![]() יש מצב אתה מביא תמונות ליפני 5 שנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הגודל אי אפשר ממש לדעת ולגבי אדג יש לו קצת גינו וגם לבטיסטה ואל תגידו שלא!!!
כי ממש רואים את זה בעיקר שעושים לי סייד צ'סט. ואדג ממש ירדה לו המסה והוא השמין אבל אדג הוא מתאבק אדיר!בתור גימיק וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]() ציטוט:
טוב נו לפחות הוא מתאבק סבבה ויש לו כשרון משחק טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
|
![]() ציטוט:
רק אם אתה מש מעריץ של הWWE וישלך תמונות שלו מפעם תוכל לראות בכל מקרה מצאתי תמונה ישנה שלו היא לא כל כך מובנת אבל מקווה שתוכל להבין משהו: ![]() פה הוא התחיל לזלזל כבר: ![]() אגב מישהו יודע מה קרה לבוקר טי שהוא לא מופיע כבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |