|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יותר חשוב לצרוך קלוריות שוות למספר הקלוריות שאתה שורף (באימון וב-bmr שלך) שאתה נמצא על נניח 2500 קלוריות ליום וbmr 1900 ו-600 קלוריות באימון = 2500. ואז אתה נמצא על 2500 קלוריות שאכלת - 2500 קלוריות ששרפת.. = מאזן ניטרלי.
תחלק 40 / 40 / 20 זה הכל נוח... אבל יש כל מני שיטות. זה לא בידיוק ככה זה הסבר פשטני מאוד לא נכנס איתך למושגים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנתי איך להיות במאזן ניטרלי לפי ההסדר שלך אבל נגיד אני עכשיו על 1600 קלוריות אז לעלות 1000 קלוריות במכה או בהדרגתיות? ולמשך כמה זמן מומלץ להישאר אם המאזן הניטרלי? תודה מראש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והעקרון הוא שה1600 קלוריות האלו יתחלקו 40% פחימימות 40% חלבון 20% שומנים |
|
![]() |
![]() |