|
ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בקיצור זאות חביתה הכי טעימה שאכלתי בחיים שלי אתמול חזרתי מאילת ומישהו שם נתן לי תמתכון וששמעתי את זה כמעט הקאתי עליו אבל הוא התערב איתי שזה פי 8 יותר טעי מכל חביתה אחרת ויש
הרבה מסעדות שמכינות ככה ודרך אגב מיותר לציין שזה פי 8 יותר בריא מחביתה רגילה כי אין לה מגע עם הטפלון וגם לא נסרפת נכון? ושימו לב גם לחומץ שהוא מחטא טבעי בישביל הגוף ועכשיו שסיימנו לספר סיפורים ככה: מרכיבים 4 ביצים (2 לבן 2שלמות) סיר רחב לא עמוק מידי אבל גם לא מחבת מים בכמות של קצת יותר מחצי סיר מלח כף חומץ כף מחוררת כדי להרים מסננת אז ככה משרים את הביצה במים קרים מאוד אפילו תוסיפו להם כמה קוביות קרח ככה 4 דקות לבנתיים מחממים תמים בסיר עד לרתיחה מוספים כחצי כפית עד כפית לאוהבי המלוח של מלח כף חומץ ומערבבים שוברים את הביצים לתוך קערה ריקה משקשקים עד שאין גושים ובעדינות עם דגש על עדינות וזהירות רבה שופכים את הביצים לתוך המים הרותחים נותנים על אש גבוה נותנים לזה 1 דקה עד דקה וחצי מרימים את הביצה לתוך המסננתי נותנים לזה דקה או 2 ומעברים לצלחת *מומלץ לאכול את זה עם גבינה לבנה 0.5% שומן ולחמית למחטבים שביננו ערכים תזונתיים: 154 קלוריות שתי ביצים שלמות 14 גרם חלבון 32 קלוריות 2 לבן 7 גרם חלבון סכ"ה: 182 קלוריות 21 גרם חלבון 12 גרם שומן כמו שאתם רואים זאות ארוחה לבודי בילדרים ולמחטבים כאחד ניתן לשנות כמויות ולהוסיף דברים כרצונכם אבל את תשכחו לשתף אותנו ותנו חוות דעת על המתכון שלי |
![]() |
![]() |