|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
גלעדוש, אני אקצר כי באמת אין כאן מה לומר שלא יסבך את הדברים לשם הסיבוך עצמו. 1. תאכל שומן בכל ארוחה, פרט לזו שלפני ואחרי האימון. 2. כן, תמשיך. תחשוב על התגובה האינסולינמית של החלב בצורה גרפית, כלומר, עלייה חדה של אמינו ואינסולין (מי גבינה למשל, שנמצא בחלב), או עלייה איטית (קזאין למשל, שלמעשה גם נמצא בחלב). כך או כך, לא גרמת לגוף לייצר יותר אינסולין ממה שהוא צריך לשם התפקוד התקין שלו (הכנסת חומרי המזון הללו שאכלת לתאים). מה שקרה זה שגרמת לו להתנהג בצורה שונה. האם יש לכך אפקט על חמצון השומן?... כמו לאינדקס הגליקמי - לא. תחשוב גם (והזכרת זאת בעצמך) שמוצרי החלב הראו הצלחה אדירה במחקרים על חמצון שומן וירידה במשקל, ככה שאפילו אם נשים את מחקרי האינדקס האינסולינמי שצימצמו את כל הנתונים והתבוננו בכמה משתנים בודדים בצד, נוכל בהחלט להסכים שזה לא משנה. 3. על הפלפל שמעתי במחקרים על רכיבים תרמוגנים, ללא ספק יהיה לך יתרונות מסויימים מתיבול, רק אל תבנה על אפקט תרמוגני משמעותי יותר מלעלות שתי קומות במדרגות במקום במעלית. בכל מקרה, החומצה האצטית בחומץ תפוחים בהחלט מראה יתרונות מעניינים. רמות גלוקוז יותר נמוכות אחרי הארוחה ואולי גם עלייה ברגישות לאינסולין. ככה שיש כל מיני דברים נחמדים בתבלינים (קצת אפדרה בסלט). גל |
|
![]() |
![]() |