|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדיוק, החלטת שאתה מבקש סליחה וכחלק מזה אתה צריך להוריד את החתימה.
ד"א אני לא בשום ריב איתך, אני פתחתי דף חדש.
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מה הבעיה עם החתימה שלו???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אז חתך תמונה מאמצע סרטון שאני מץאמץ כשיש לי 100 קילו בידיים? ו??
זה לא אמור להפריע, אתם גם לא אמורים להתייחס. בסופו של דבר מדובר באפס ששוקל 55 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) קילו.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1 "מדובר באפס ששוקל 55 קילו" שוקל 55 קילו, לאחר 4 חודשים של חיטוב אשר ירדתי 12 וחצי קילו. בזכות גיל גרנות התותח בקושי איבדתי שריר,במהלך החיטוב הזה,כל עזרה יעוץ שהיתי צריך גיל נתן לי ועזר לי בכל. שחיף או לא שחיף,בנתיים אני העלתי תמונות שלי,מה שאתה לא עשית כל התקופה שאתה בפורום. כניראה שאתה מקנא מהתוצאות שאני הגעתי. לא כולם נימצאים הם מאמנים טובים,לטובתי יש לי את המאמן מספר 1 גיל גרנות.. מי שרוצה ליראות את השינוי שלי יכול ליראות כאן. http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=22463 היתי רוצה ליראות איך אתה תיראה אחרי חיטוב,קודם תצבור עליך מסה אחרי זה תדבר. לגבי החתימה,כמו שרוקובה אמר, כל עוד החתימה לא מפריע לו,אז החתימה נישארת. בזמן האחרון התחלתי להגיב ממש לא יפה,לכן פתחתי אשכול היתנצלות לגבי כל חברי הפורום. גם מרוקובה למרות שהוא יזם איתי את הריב והכול,ביקשתי סליחה כדי ליפטור את הבעיה. אך מבחינת רוקובה שבחר להגיב כך ברמה נמוכה כל כך זה כבר משהו אחר. מה שעכשיו יהיה שונה שלכל מי שיהיה איתי בעיה,אני ינסה ליפתור אותה בדרך הטובה. מי שרוצה לריב,לקלל,לעליב אותי,מוזמן אך אני יבחר שלא להגיב לו. שבוע טוב לכולם.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() דאבל
![]() |
#6 |
|
![]() והמנצח בויכוח הואאאאאאאאאא:::::::::::
גיל ניסים!! זהו? זה מה שרצית? פשוט אל תענה למה אתה ילד קטן? חוץ מזה שהחתידה לגמרי לא לעניין. דע לך שיצאת ממש לא בסדר, מבקש סליחה, אבל משאיר את החתימה וממשיך בריב עם רקובה.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוקובה אמר שזה לא מפריע לו, כל עוד ואין לו בעיה אם זה אני משאיר את החתימה. שבוע טוב.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שום דבר שאמור\מכוון לפגוע בך, אם הבנת ככה אז סליחה. אני חושב שברגע שביקשת סליחה, אתה צריך לפתוח דף חדש, בלי התמונה ובלי כל השטויות מסביב. גם אם רקובה אומר לך שזה לא מפריע, הדבר הזה צריך לבוא ממך. חוץ מזה, מה אתה מצפה? שרקובה יגיד לך שזה מפריע לו? הרי ברור לו שאתה עושה את זה כדי להפריע לו, אז מה שהוא ישדר יהיה שזה לא מפריע לו.. בקיצור פשוט תוריד את התמונה, ופתח איתו דף חדש, אם לא 2 ילדים קטנים.
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() טוב חברים, בואו נסגור את זה בצורה תרבותית...
הבא שיקלל בפורום אני אבעט אותו החוצא לאחר כבוד. גיל ניסים, תעיף את החתימה שלך אין פה שום מקום לפגיעה במשתמשים אחרים. ולא מעניין אותי שאתה אצל גיל, קללה אחת ואתה עף מפה על טיל בליסטי ולא חוזר. יש חוקים לפורום הזה ואם אתה לא זוכר אותם תעבור עליהם שוב. רקובה כנ"ל. יום טוב ואני שמח שפתרנו הכל בהבנה וסובלנות. ![]() |
![]() |
![]() |