|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם צבע עור לא קובע את השיוך הגזעי , אז מה הוא כן קובע? את הדת? כי אתה נתת כמה סוגים (לבנים,יהודים,אסייתים,שחורים), אתה מסכים איתי שהם לא נכללים באותה קטגוריה? כי יהדות זה דת, אם תרצה או לא, בין אם זה גם משקף מאפיינים פיזיולוגים (מה שזה לא). בנוגע לשאר החלק הראשון של ההודעה שלך, אתה סתם זרקת מושגים , אני לא מבין בזה יותר מדי, לכן לא אתייחס. אני לא קראתי את המחקר, כי לא היה לי זמן, אולי אקרא אותו בהמשך (למרות שלפי איך שאתה מתאר אותו זה נראה לי כמו סתם תעמולה של איזה מכון מחקר חובבני (ככה הוא נראה לפי האתר)) לפי מה שתיארו פה המחקר בודק אוכלוסיות שונות לפי החוכמה שלהם, מבלי להתייחס למעמדות בחברה. אגב המעמד של היהודים ושל "הלבנים", הוא לא אותו דבר, תבדוק אחוזי הצלחה בקרב יהודים, לבין "לבנים", והמעמד ממש ממש לא יהיה דומה. לא בגלל שהיהודים חכמים יותר, אלא בגלל שליהודים יש יכולת לשרוד. בנוגע לשאר הדברים, אקרא את המחקר בקרוב, ונהיה חכמים יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
צבע עור הוא אחד מתוך הרבה מאפיינים שנכללים בגזע,הוא לא פרמטר בפני עצמו, שכן אתה יכול למצוא איטלקים,ספרדים מספרד ויוונים עם צבע עור יותר כהה מאשר של הצפון אירופאים,וזה עדיין לא ישנה את העובדה שהם אירופאים ולבנים.המקור שלהם הוא זהה,נדידת העמים מאיזור איראן והודו כפי שהסברתי לך ומשפחת השפות המשותפת(שכוללת שפות מפרסית והודית לאיטלקית יוונים וגרמנית). בניגוד למוצא היהודי, השמי, שהוא מאיזור ערב ומהמזרח התיכון. יהודי אשכנזי יכול להיות לבן בצבע,זה לא העניין,יש מלא ערבים לבנים והאמת שהסורים והלבנונים, וגם הטורקים הם אינים כהים בדרך כלל. אבל שמדברים על שורשים מקורות ודימיון גנטי,וכמו כן בנוסף לביולוגיה-היסטוריה,תרבות ודת היהדות ניבדלת בכל המאפיינים האלו משוודי,גרמני,בריטי או כל צאצא אחר של השבטים הגרמניים. כי ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
( ציטוט:
(זה היה בציניות אם לא הבנת) ציטוט:
ציטוט:
בנוגע לשאר הדברים, אקרא את המחקר בקרוב, ונהיה חכמים יותר.[/quote] |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתעקש להציק? " אז שוב לא הבנת כלום. הוא בודק מספר של תכונות ביולוגיות פיזיות וכאלה שנבחנות,אבל לא רק." אני אמרתי שמן הסתם לא הבנתי כי עוד לא קראתי את המחקר, אקרא אותו ואז אשוב להגיב לך על מה שבא לך. ובקשר לכרומוזומים שלך, אני לא מבין בזה יותר מדי לכן אני לא אתבטא בעניין, בניגוד לאחרים אני מעדיף שלא להתבטא בנושאים שאני לא ממש מבין בהם. בסה"כ מה שאני יכול להגיד לך בוודאות, זה שאתה גזען, שמנצל פורום של פיתוח גוף להפצת התעמולה הגזענית שלו. בלי קשר למחקר עכשיו, הסרטון שלך הוא גזעני פרופר. סרטון שקורא לשחורים בבונים, הוא סרטון גזעני, ועם כל הידע שלך בלבנים\שחורים, עמים הודים וכוי"צב, דברים טרוויאלים אתה לא יודע. אז כמו שכבר אמרתי המחקר הוא 45 עמודים, אני אמצא זמן לקרוא אותו, אני אקרא אותו, ואני מניח שאני אמצא יותר מדיי סייגים בהודעות שלך. כי הרי אתה ניזון משטויות גזעניות, ואני אומר את זה לא בגלל ההודעה הספציפית הזאת, אלא ממכלול ההודעות שאתה רושם. רק שאלה, אם צבע עור הוא לא פרמטר, אז איך כשאתה מתייחס לקבוצות שונות באוכלוסיה כמו אסייתים, ויהודים, אתה מתייחס גם לשחורים ולבנים? |
|
![]() |
![]() |