|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איי איי, כי הרי כולם יודעים שאם היית עושה דבר כזה שאומרים על יהודים כל התגובות היו "איזה נאצית" "מה הייתי עושה להם" ובלה בלה בלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה סה"כ יהודים בארה"ב שמדברים על עדויות ומקרים שקרו להם עם אנשי הקהילה האפרו האמריקאית! אין פה שום קשר לגזענות, ולא רשמתי שום מילה גזענית על אפרו אמריקאים. אתה מוזמן לבדוק אותי. סך הכל שמתי 2 לינקים ואמרתי שמי שיש לו חולשה להומור שחור שלא יכנס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבל שאתה לא יודע את ההבדל. לא ראיתי את הסרט אבל מהקטעים שהספקתי להתרשם לקרוא לשחורים "בבונים" זה לא ממש הומור שחור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, זה שהם נחותים במעמד הסוציואקונומי לא אומר שהם נחותים אינטלקטואלית, כי הרי אינטלקטואליה מושפעת ישירות מהמעמד הסוציואקונומי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
התוצאות היו שהIQ הממוצע של האסייתים גבוה משל הלבנים בקצת (זה היה 5 נקודות נראה לי) והIQ הממוצע של השחורים היה נמוך משמעותית (משמעותית-משהו כמו 20 נקודות!) משל האסייתים או משל הלבנים. והטסטסטרון של השחורים היה הכי גבוה. של האסייתים הכי נמוך, אחוז השומן של האסייתים הכי גבוה (יעני מסת השריר הכי נמוכה) ו% שומן אצל שחורים היה הכי קטן. (המחקר נערך על אנשים בריאים) אה, והממוצע IQ הכי גבוה היה ליהודים ממוצא אשכנזי.
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אגב, יש לציין, שהיהודים נימצאים הרבה מעל "הלבנים" שם. למעשה היהודים ראשונים, אחרי זה האסייתים,אחרי זה הלבנים ואחרי זה השחורים. ועוד משהו, האמינות של המחקרים האלה לא מוטלת בספק כי אפילו הנאצים הכי כבדים ששונאים יהודים מודים באמינות של המחקרים האלה וניתקלתי בזה הרבה בפורומים בחול, הם מכירים בעובדה הזאת שהם רק מקום 3 והם אחרי האסייתים והיהודים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי כמו שאמרתי השחורים הם עדיין במעמד נמוך לאין שיעור מאשר הילידים האמריקאים, לכן אי אפשר לערוך סקר כזה. והשחורים באו מארצות כמו אפריקה, שבית ספר זה לא דבר שרואים ממש שם. שמע, זה כמו שתעשה בדיקה בין היהודים בארץ לבין הבדואים שגרים בנגב, הרי ברור מה תראה. וזה כמובן לא בגלל שאנחנו יותר חכמים , זה בגלל שהם במעמד נמוך יותר. ואני לא יודע איזה אונברסיטה תעשה כזה דבר, אולי אוניברסיטה של איזה עיר בצפון דקוטה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() חבל להרוס את האשכול ולעשות ממנו אשכול גזעני, זה סך הכל עדויות שמראות את המציאות בניו יורק לגבי הקהילה האפרו אמריקאית המאוד עויינת לקהילה היהודית שם.(הם גרים באותם שכונות בברוקלין ובאיזור הזה)
ואיגל, אתה יהודי כמוני וכמו שאר האנשים/בין אם אתה מאמין באלוהים ובין אם לא,זה לא משנה! אז חבל שאתה לוקח את הצד שלהם, כאשר שמספיק והיית מסתובב בשכונה שלהם הם היו מזיינים לך את הצורה. |
![]() |
![]() |