|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מצב ידוע, קרה גם לי ולרבים אחרים. אין מצב זה מעיד כי ישנה בעיה בגב שלך.
מצב זה קורה כי שרירי היד הקדמית והאמות חלשים (כמובן) לעומת הגב. יש פתרון - רצועות אחיזה (נקראות גם רצועות סטראפ, strap). בעקרון זה כן פוגע בגב - יש פחות עומס עליו, ואי אפשר לעבוד במשקלי עבודה אידיאלים, עקב הכשל. גם לי יש את הרצועות האלה. הן פשוט מונעות עירוב של האמות והגעה לכשל. דובר על כך רבות בפורום, הרץ חיפוש ומצא את כל התשובות לשאלות שלך.
![]() |
#2 |
|
![]() אין מה לענות, דניאל אמר בדיוק את מה שהיית צריך לשמוע.
אני מרשה לעצמי לגרור את הפוסט קצת לכיוון אחר: דניאל אני עובד בפולי עליון בלי קצועות אחיזה, כשניסיתי לעבוד עם רצועות אחיזה לא עליתי באופן משמעותי בכלל, זה אומר שהאמות והיד הקדמית שלי הם בפער קטן ביחס לגב?
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד איך רשום לך שם "שחיף"?:O
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רק חבל שאי אפשר למצוא את הרצועות האלה בשום מקום .:dry: .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
איך רשום לי שחיף? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
בקיצור הרמתי את כל המאה קילו בפולי עליון ואחרי שסיימתי קודם כל התנשמתי כמו חמוד, והיד הקדמית והאמות התפוצצו... לרוב זה לא קורה... (סתם להתלהב מההתקדמות, בבדיקה שלפני הHST ה100% 5 RM שלי היה 90 קילו 5 חזרות עם צ'יטים, והיות עשיתי 8 חזרות 100 קילו נקי נקי) (הייתי חייב, סוף סוך אני רואה שיפור!) יש למישהו טיפים לעבודה נכונה על הגב כמו שאיגור אמר?
![]() |