|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי
יש לי בעיה מוזרה בגוף : החלק הימני גדול יותר וחזק יותר מהחלק השמאלי. אני אפרט, יד ימין למשל טיפה יותר גדולה מיד שמאל [אם מסתכלים טוב רואים הבדל], אבל יותר חשוב מזה, היא הרבה יותר חזקה מיד שמאל, דבר שיכול להוביל בהמשך להבדלים גם בחזה ובגב [כי כשאני מרים למשל לחיצה בשכיבה לא תמיד מרגישים אבל כנראה אם יד ימין יותר חזקה אז היא היד המובילה בתרגיל ובהתאם החזה הימני יהיה יותר גדול אחרי כמה חודשים] אותו דבר גם ברגליים, אני מרגיש שהרגל הימנית טיפה יותר חזקה מהשמאלית, ואם הסתכלתי טוב היא גם יותר גדולה. למישהו יש עצות בשבילי? בקשר לידיים זה לא כזה מסובך..אפשר להוסיף סט ליד שמאל [קדמית ואחורית] ולאט לאט לאזן בין הידיים אבל מה עם הרגליים? כל התרגילים לרגליים הם עם שתי הרגליים ביחד, מה אפשר לעשות? אשמח לשמוע עצות וטיפים תודה(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תאמן יד או רגל אחת יותר משניה אפילו שהיא יותר גדולה\ חזקה
תעבוד כרגיל ולאט לאט זה יהיה מאוזן .. לכולם יש את זה אתה לא יוצא דופן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח זה לא יהיה מאוזן..נגיד לפעמים כשאני מרים מוט גדול ליד קדמית אני מרים בשתי הידיים..קורה שאחרי התרגיל אני מרגיש שיד ימין טיפה יותר כואבת..כנראה כי היא הייתה הדומיננטית..יד שמאל פשוט תומכת בה ומפעילה פחות כח \:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז אל תרים עם מוט תרים עם דאמבלים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הבורותp: אבל מה זה דאמבלים? משקולות?
נגיד שאתה מתכוון למשקולות..מה אני אעשה בעניין הרגליים? שם זה על אותו עיקרון אצלי.. \: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן דאמבלים זה משקולות.
נגיד אתה מרים 10קילו ביד ימין, תנסה להרים יותר ביד שמאל ותאמן אותה יותר חזק, אין ברירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תרגום בבקשהp:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() חח אחי זה בסדר אל תיבהל מזה...גם לי יש ככה בעיקר ברגליים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מכרעיים.. תרגיל לרגליים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח שוב תרגום בבקשהp: אחי צא מנקודת הנחה שרק התחלתי בחדר כושר ואני לא יודע כלום [האמת שאני מתאמן כולה חודשיים]
איך עושים את התרגיל הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חפש בגוגל מכרעיים תמצא בשניה...
|
![]() |
![]() |
![]() |