|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה שהיה בהצלחה!
וותעדכן אם הסל מאס השפיע ואיך השפיע, אני יודע שאליך זה לא מדד לכלום זה בסדר חחח ![]() [quote=toxicity]מעניין אותי לדעת למה אתה לוקח סלמס ועוד במיוחד עם הבעיות שהיו לך עוד בכבד, סלמס רשום לשימוש לגיל 18 ומעלה, למה אתה לוקח אותו אז?[/quote נראה לי שזה שטיות מה הבדל בין הנוז לסל מאס שני פורמולת שונות אבל אותו דבר קראטין אז מה זה משנה סתם שטיות דעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם זה היה כל כך שטויות לא היו רושמים את זה, זה סתם פוגע להם בהכנסות, למה סתם להתגרות במזל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל זאת הפורמולה היחדיה שכותבים שזה מגיל 18 ומעלה כל השאר זה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() toxicity, זה בטח סתם כיסוי תחת...
![]() |
#25 |
|
![]() כנראה שכן כי שוב אני אומר לך אין להם שום סיבה להגביל את קהל היעד ל18+ אבל עזוב השתלטנו על הפוסט פה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח יש הרבה משחקי מחשב שכתוב עלהם זה מגיל 18 ומעלה אז מה?? לא תקנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() מה אתה משווה בכלל.. אבל שוב חאלס חפרנו פה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תכנית רצינית, אישית קצת מוזר לי. לא רגיל לראות אנשים עובדים עם כ"כ הרבה סטים.
בסה"כ מקווה שלא יעבור את השעה וחצי, ושיהיה המון בהצלחה. אני מחכה לעידכונים. =]
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כוסעמק מה אתם מכניסים לי את החרטות שלכם לפוסט מעניין אותכם משו בסל מאס תפתחו בתזונה ותוספים לא פה
טוקסיסיטי חחח לפי התמונת אווטר שלך הייתי אומר שאתה האחרון שיגיד ''זה אסור מתחת לגיל 18'' חחחחחחחחחחחחחח מה אתה דפוק מהזה השטויות האלה גם אומרים שסטרואידים אסור מתחת לגיל 21-23 ככה זה נראהלך עוצר בעד מישהו מהבאדיבילדרים?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() חחחחחח אבל זה שהם עושים את זה לא אומר שזה בריא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בכתפיים תוריד מהר, איך זה שהכתפיים מקבלות יותר סטים מהגב והחזה?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני במקומך לא הייתי עושה ABCD, אלא AB אבל נו שוויין... אולד סקול חחחח אתה תגדל בכל מקרה גם אם תעשה ABCDEFG ותזריק לעצמך אסטרוגן :laugh:
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אקח לתשומת ליבי למרות שהיום היה לי את האימון כתפיים והרגשתי עם כתף כמו של דניס ג'יימס...נראה איך ילך כמו שאמרתי כבר אני רק מנסה אם ילך טוב בברכה אם לא אז נחליף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לABCDEFG חשבתי על לנסות את זה בקרוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אחי.
נקווה שתגדל עוד,ובותר אחד שניסה את כל התוספים כמעט תעדכן אותנו לגבי הסאל מס.
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() איגור לכבודך אני התחלתי להשקיע ברגליים חח סתם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ויש לי שאלה : חוץ מזה שהורדת 1000 ק' כשהיתה לך בעיה בכבד,אברת חוץ מזה איזה שהו טיפול או משהו ? איך זה יסתדר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אליאב, בהמשך למה שאיגור אמר..
אני חושב שה-19 סטים האלו יסללו לך את הדרך הבטוחה לפציעה בכתף, שזה משהו לא נעים בכלל. תחשוב שהכתף עובד מאוד חזק גם בתרגילי החזה. |
![]() |
![]() |