|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שאצלם גודל היחידות משתנה ממחזור למחזור...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומנם יחסית ליחידות אחרות שייטת היא יחסית גדולה, אבל גודל של גדוד אני בספק. הייתי בטקס סוף מסלול האחרון (אחי הגדול סיים), ובסה"כ היו המון לוחמים יחסית, אבל לגדוד הם לא הגיעו. זה לא כמו אגוז לדוגמא שהיא באמת בגודל של גדוד, וזה משום שלשייטת אין צורך בניגוד לאגוז בכמות כזאת גדולה של לוחמים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהנחה שבממוצע מסיימים בכל מחזור 30 איש +- מסלול, צריכים לפחות 10 מחזורים בשביל להגיע לגודל של גדוד. אין כמות כזו של אנשים בשירות סדיר במקביל, נקודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם יש לך 3 פלגות אז אתה רוצה להגיד לי שכל מסלול לכל פלגה מצטרפים עשרה איש? בואנה אתה מדמיין חמורות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באופן כללי, כמו שאמרתי מקודם, סיימו מסלול לפני חודש בערך מחזור אוגוסט 05 פחות מ-30 איש, ובוא נגיד שזה היה יותר מצוות אחד. |
|
![]() |
![]() |