ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-06-07, 21:54   #1
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
במידה ותהיה מלחמה אני בספק אם זה יגיע לקרבות ימיים...
על כל פנים ארה"ב מיד תצטרף לחגיגה, ובוא נגיד שהיא לא טומנת ידה בצלחת.

שלא לדבר על זה שנושאת מטוסים אחת של ארה"ב יכולה להכיל את כל חיל הים הישראלי

אבל במידה וכן יהיו קרבות ימיים, אני מאוד מקווה שאני אהיה עד אז כבר לוחם ביחידה ובע"ה אולי אני עוד יועיל במשהו

חיל הים-גל אחד לפני כולם
אין מקום להשוות את חיל הים האמרקאי פה לחיל הים הישראלי, הרי ארה"ב בזמן הקרוב לא תנהל קרבות עם המדינות שנמצאו בקרבתה, אלא רק מעבר לים לכן הNAVY שם כל כך מפותח.

חיל הים הפרסי ד"א לא מי יודע מה כל כך חזק, כמו כל הצבא שלהם, ציוד סובייטי ישן, הם לא מייצרים את הקלשניקובים שלהם, הם משתמשים בעודפים ישנים.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-06-07, 22:00   #2
ביצה
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אין מקום להשוות את חיל הים האמרקאי פה לחיל הים הישראלי, הרי ארה"ב בזמן הקרוב לא תנהל קרבות עם המדינות שנמצאו בקרבתה, אלא רק מעבר לים לכן הNAVY שם כל כך מפותח.

חיל הים הפרסי ד"א לא מי יודע מה כל כך חזק, כמו כל הצבא שלהם, ציוד סובייטי ישן, הם לא מייצרים את הקלשניקובים שלהם, הם משתמשים בעודפים ישנים.
לא באתי להשוות, זאת הייתה הערת אגב, אבל אם כבר בחיל הים עסקינן, אומנם חיל הים הישראלי לא מפותח כמו של ארה"ב, אבל גם כאן, שייטת 13 אחת מיחידות הקומנדו הטובות בעולם, שייטת הצוללות שלנו יחסית די מפותחת, ככה שבהתחשב בצורך המבצעי שלנו במים, מצבנו טוב.
ביצה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-06-07, 22:32   #3
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
לא באתי להשוות, זאת הייתה הערת אגב, אבל אם כבר בחיל הים עסקינן, אומנם חיל הים הישראלי לא מפותח כמו של ארה"ב, אבל גם כאן, שייטת 13 אחת מיחידות הקומנדו הטובות בעולם, שייטת הצוללות שלנו יחסית די מפותחת, ככה שבהתחשב בצורך המבצעי שלנו במים, מצבנו טוב.
שייטת 13 אחת מיח' הקומנדו הימי הטובות ביותר בעולם? תראה זה לא שאנחנו מיוחדים כל השאר חראות, ואני מאוד פטריוטי ואוהב מאוד את הצבא (אפשר לומר שגדלתי בו) אבל רוב יח' הקומנדו הימי בעולם הן יחידות גרועות מאוד, ויש מספר מאוד קטן של יח' כאלה שהן באמת טובות. ושייטת 13 באמת חלק מהן.

שייטת הצולללות שלנו הן לא משהו שאפשר לדבר עליו מכיוון ששנינו לא יודעים את כל הפרטים עליהם רק את המעט מאוד ששיחררו לציבור לדעת
ישן 12-06-07, 22:35   #4
franz ferdinand
חבר פעיל

הסמל האישי שלfranz ferdinand

שלח הודעה דרך ICQ אל franz ferdinand

ציטוט:
שייטת 13 אחת מיח' הקומנדו הימי הטובות ביותר בעולם? תראה זה לא שאנחנו מיוחדים כל השאר חראות, ואני מאוד פטריוטי ואוהב מאוד את הצבא (אפשר לומר שגדלתי בו) אבל רוב יח' הקומנדו הימי בעולם הן יחידות גרועות מאוד, ויש מספר מאוד קטן של יח' כאלה שהן באמת טובות. ושייטת 13 באמת חלק מהן.

שייטת הצולללות שלנו הן לא משהו שאפשר לדבר עליו מכיוון ששנינו לא יודעים את כל הפרטים עליהם רק את המעט מאוד ששיחררו לציבור לדעת
מה זו ההכללה המטופשת הזו? מאיפה אתה יודע מה הרמה של יחידות אחרות בעולם? באמת שאני לא מבין, למשל, הקומנדו הימי של נורווגיה נחשב לאיכותי מאוד, לא היית מאמין נכון?

"בילדותי, נאלצתי לקטוע את לימודי כדי ללכת לבית-הספר" (ג'ורג' ברנרד שו)
franz ferdinand מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-06-07, 22:37   #5
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי franz ferdinand
מה זו ההכללה המטופשת הזו? מאיפה אתה יודע מה הרמה של יחידות אחרות בעולם? באמת שאני לא מבין, למשל, הקומנדו הימי של נורווגיה נחשב לאיכותי מאוד, לא היית מאמין נכון?
\

דווקא כן, אבל הקומנדו היפני לדוגמא, או הקומנדו הימי הצרפתי, נחשבים למיושנים אם ציוד ישן ולא יעיל ולא התפתחו ליח' לוט"ר כמו שאר הקומנדו הימי בעולם ונשארו ככוחות נחיתה ימיים או כוחות צוללנים.
ישן 14-06-07, 14:27   #6
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
\

דווקא כן, אבל הקומנדו היפני לדוגמא, או הקומנדו הימי הצרפתי, נחשבים למיושנים אם ציוד ישן ולא יעיל ולא התפתחו ליח' לוט"ר כמו שאר הקומנדו הימי בעולם ונשארו ככוחות נחיתה ימיים או כוחות צוללנים.
הקומנדו הימי של רוסייה דייי כבר לחשוב שאתה יודע הכל מגניב שלנו
ישן 12-06-07, 22:40   #7
ביצה
חבר פעיל

ציטוט:

חחח אוקיי אז לא הבנתי את הסתירה בין מה שאני אמרתי למה שאתה אמרת?

אני בספק אם רוב היחידות המיוחדות בעולם הן גרועות, לדעתי זה פשוט חוסר ניסיון וחוסר שימוש, מאחר וברוב העולם כלל לא צריכים אותם.

הנייבי סילס למשל, עד כמה שהם מקבילים לשייטת, הם יחידה בסדר גודל ענק במונחים שלנו, כמות הלוחמים שם אדירה, וכמובן על הקצאות ציוד ואמל"חים אין מה לדבר...אבל מבחינת איכויות, ואת זה אמר לי חובל שהשתתף בתרגיל משותף עם הכוחות האמריקאים, אין מה להשוות, השייטת בכמה רמות מעל. (גם המפקד בגיבוש שייטת אמר לי את זה, אבל הוא לא כל כך אובייקטיבי)

אני מאמין שאחד היתרונות של היחידות שלנו ושל הצבא בכלל זה ניסיון, אנחנו צריכים תמיד להיות עם אצבע על הדופק, דבר שאני בספק אם מדינות אחרות יכולות לומר.
ישן 12-06-07, 22:41   #8
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
חחח אוקיי אז לא הבנתי את הסתירה בין מה שאני אמרתי למה שאתה אמרת?

אני בספק אם רוב היחידות המיוחדות בעולם הן גרועות, לדעתי זה פשוט חוסר ניסיון וחוסר שימוש, מאחר וברוב העולם כלל לא צריכים אותם.

הנייבי סילס למשל, עד כמה שהם מקבילים לשייטת, הם יחידה בסדר גודל ענק במונחים שלנו, כמות הלוחמים שם אדירה, וכמובן על הקצאות ציוד ואמל"חים אין מה לדבר...אבל מבחינת איכויות, ואת זה אמר לי חובל שהשתתף בתרגיל משותף עם הכוחות האמריקאים, אין מה להשוות, השייטת בכמה רמות מעל. (גם המפקד בגיבוש אמר לי, אבל הוא לא כל כך אובייקטיבי)

אני מאמין שאחד היתרונות של היחידות שלנו ושל הצבא בכלל זה ניסיון, אנחנו צריכים תמיד להיות עם אצבע על הדופק, דבר שאני בספק אם מדינות אחרות יכולות לומר.
יש יותר סילס אמרקאיים מהסיבה הפשוטה שיש יותר אנשים בצי שם, ויש להם יותר זירות שבהם הם צריכים לוחמים איכותיים.

לא סתרתי את דברייך, הוספתי להם בסך הכל, אני אסביר בפשטות יותר, בעולם, או שיח' הקומנדו הימיות טובות מאוד או שהן גרועות לאללה.
ישן 12-06-07, 22:48   #9
ביצה
חבר פעיל

ציטוט:
יש יותר סילס אמרקאיים מהסיבה הפשוטה שיש יותר אנשים בצי שם, ויש להם יותר זירות שבהם הם צריכים לוחמים איכותיים.

לא סתרתי את דברייך, הוספתי להם בסך הכל, אני אסביר בפשטות יותר, בעולם, או שיח' הקומנדו הימיות טובות מאוד או שהן גרועות לאללה.
כן אבל מן הסתם, ככל שכמות האנשים עולה, האיכות יורדת.
ישן 12-06-07, 22:49   #10
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
לא קשור בכלל, יש להם יותר מאמנים יותר אמל"ח, בסיס אימונים גדול בהרבה, ותקציב גדול מאוד יחסית לתקציב הישראלי
ישן 12-06-07, 22:51   #11
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ביצה
ממש לא. אם האוכלוסיה גדולה, אז יכולים להיות אנשים יותר איכותיים.
כמה אמריקאים יש, 300 מיליון? וכמה יהודים בישראל? 5 מיליון?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה