|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
חיל הים הפרסי ד"א לא מי יודע מה כל כך חזק, כמו כל הצבא שלהם, ציוד סובייטי ישן, הם לא מייצרים את הקלשניקובים שלהם, הם משתמשים בעודפים ישנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
שייטת הצולללות שלנו הן לא משהו שאפשר לדבר עליו מכיוון ששנינו לא יודעים את כל הפרטים עליהם רק את המעט מאוד ששיחררו לציבור לדעת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקא כן, אבל הקומנדו היפני לדוגמא, או הקומנדו הימי הצרפתי, נחשבים למיושנים אם ציוד ישן ולא יעיל ולא התפתחו ליח' לוט"ר כמו שאר הקומנדו הימי בעולם ונשארו ככוחות נחיתה ימיים או כוחות צוללנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בספק אם רוב היחידות המיוחדות בעולם הן גרועות, לדעתי זה פשוט חוסר ניסיון וחוסר שימוש, מאחר וברוב העולם כלל לא צריכים אותם. הנייבי סילס למשל, עד כמה שהם מקבילים לשייטת, הם יחידה בסדר גודל ענק במונחים שלנו, כמות הלוחמים שם אדירה, וכמובן על הקצאות ציוד ואמל"חים אין מה לדבר...אבל מבחינת איכויות, ואת זה אמר לי חובל שהשתתף בתרגיל משותף עם הכוחות האמריקאים, אין מה להשוות, השייטת בכמה רמות מעל. (גם המפקד בגיבוש שייטת אמר לי את זה, אבל הוא לא כל כך אובייקטיבי) אני מאמין שאחד היתרונות של היחידות שלנו ושל הצבא בכלל זה ניסיון, אנחנו צריכים תמיד להיות עם אצבע על הדופק, דבר שאני בספק אם מדינות אחרות יכולות לומר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא סתרתי את דברייך, הוספתי להם בסך הכל, אני אסביר בפשטות יותר, בעולם, או שיח' הקומנדו הימיות טובות מאוד או שהן גרועות לאללה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמה אמריקאים יש, 300 מיליון? וכמה יהודים בישראל? 5 מיליון?
![]() |