|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאוור לא הבנתי, מה מיותר בלהעלות משקלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
ציטוט:
ככה שגודל יש להם ולא האימוני כח עשו אותם גדולים אז אל תחייה באשליות צריך להשקיע כדי לקבל גוף גדול אתה חושב שאם בנאדם רזה יעשה אימוני פאוורליפטינג ויאכל טוב יגדל שטויות אני מכיר הרבה כאלה הם קטנים אז אחי תעשה לי טובה ואל תשווה אותם לחברה בפרום שמגיע להם כל המאמץ על ההשקעה שלהם........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
Wanna get big? Keep the weights heavy and the reps low! אם אתה מבין כמובן למה אני מתכוון.
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה איגור אמר לך משהו מאוד חכם כל עוד המאזן הקלורי שלך חיובי ואתה תתקדם במשקלים אתה תגדל והרבה.. תראה את הפאוורליפטרים שלא מוגבלים בקטגוריית משקלים יש להם גודל שלא היה מבייש מפתח גוף ממוצע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |