|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() אם הוא היה מקדים ב - 10 שנים הוא יכל לנצל את הכישרון שלו הרבה יותר טוב. השיא שלו היה בגילאים 19 - 23 ואחר כך לצערנו הוא התחיל לדאוך. אבל סקורר גדול הוא היה ונשאר.
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הנה עוד קליפ מדהים שלו עם הרבה תרגילים:
http://www.youtube.com/watch?v=9icj-Cnx_4o הדעיכה שלו היא אך ורק בגלל הברך שלו. עוד מהימים שלו באיינדהובן הוא פיספס חצי עונה בגלל הבעיות בברך. אחרי זה כמובן הגיעו הבעיות ברכיים באינטר, והפציעה המפורסמת שלו בגמר הגביע האיטלקי מול לאציו במשחק הבכורה שלו לאחר 4 חודשים בגלל פציעה באותה ברך ימין.. לצערי, ההרגשה שלי היא שאנחנו הולכים לראות רונאלדו אדיר בעונה הבאה. ובשיאו- הוא היה השחקן הטוב ביותר אי פעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הקליפים ממחישים איזה שחקן הוא היה..
בגיל 18 לתת עונה של 34 גולים ב-37 הופעות בליגה בברצלונה הגדולה זה מדהים (והיו לו עוד 5 גולים בגביע המחזיקות, זאת אומרת 39 גולים בעונה אחת, בגיל 18, בברצלונה!!). היה לו הכל- מהירות, שליטה אדירה בכדור, טכניקה, סיומת מול השער. בשיאו הוא לא רואה את רונאלדיניו ממטר. אבל רקובה טוב משניהם.. ![]() |
![]() |
![]() |