|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
8 גביעים קוטג' 0.5% 3 חבילות לחם פרוס "קמח מלא" 10 קופסאות מים בטונה 4 קרטונים חלב 1% 4 חבילות (16 קופסאות) יופלה 0% 2 קילו פסטרמה דלת שומן. 2 חבילות 1/2 קילו פסטה מוכנה לבישול. 2 קופסאות רוטב לפסטה. ושלא לדבר על פירות. 2 קילו חזה הודו. לא רוצה להגזים אבל 5 קילו מלפפון ירוק. (טוחן בשפע) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פאק!!!!!! את כל זה אתה קװנה??????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משום מה הוא לא מביא לי טונה במים תאמת מזל חח
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן התכוונתי אליך.. אנשים לא מהלם ממך בקופה מסתכלים קונה 2 קילו פסטרה 18 קופסות יוגרט 10 פחיות טונה חחחחח אני קניתי פעם אחת 12 יוגרטים חחחח כולם הסתכלו עלי כאילו לא יודע חחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בא לקופה והקופאיות "כל יום שישי" בהלם גדול. חחחחחח (שלא נדבר על זה שהן מתחילות איתי..... אחם אחם.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() 15 קוטג'ים חצי %
2 קילו חזה עוף 1 אורז 1 פסטרמה על גחלים/בדבש של זוגלובק ירקות 2 לחם קל מקמח מלא (על פעם חברה אחרת בשביל הגיוון) 1 חבילת ביצים Xl 1 חבילת טונה זה בעיקרון מה שמרכיז את החיטוב שלי.. במאסה קונה עוד כל מיני סלטים, כריות (חובה איזה 4 חבילות בשבוע), הרבה מאוד שיבולת שועל, כל מיני פירות, נסטה דיאט, קורנפלקס, ברנפלקס, גבינה צהובה 22%, יוגורטים, קיצר מגוון כל הזמן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() פשש איזה סקר ימרגל(הכול בצחוק)
![]() 35 ביצים 700 גרם ש"ש גבינה מותכת (2 קוביות כול בוקר) בארך קופסא לשבוע... 2 לחם,לחם שיפון 100% ללא סוכר ושמרים ! 2 קילו תפוחים ירוקים + עוד פירוט,שבדרך כלל משתנים כול פעם (מגוון) 3-4 לימונים 5-6 קילו חזה עוף 7 קופסאות תונה 7קוטג' חסה מלפפונים פלפל ירוק עגבניות תפ"א 2 קילו פירוט יבשים קילו וחצי-שתיים אורז 1 אריזה כוסמת 2 אריזות נראנ לי שכחתי משהו ... אבל בכול מקרה יוצר סכום מכובד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() 7 קוטג חצי אחוז
4 גבינה סקי חצי אחוז 14 יוגרט חצי אחוז לחם קל 4 טונה 7 חטיפי חלבון ירקות (10-15 ביום) ביצים 21 14 תמרים תה צמחים פייבר 1 מסטיקים 7 סקופים של חלבון
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בחצי חינם אפילו סוכר ענבים אין ואני לא צריך להגיד לכם איזה ענק הסניף שלהם החדש בראשון
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אני והמשפחה שלי עושים קניות פעמיים בשבוע ואני לפעמים 3 אם כל האוכל שאני מחסל בכל מקרה הדברים שאני קונה כרגע בישבילי הם:
4 חבילות פסטרמה חזה עוף\הודו דל שומן בכל חבילה 400 גרם פסטרמה 5 קופסאות קוטג' חצי אחוז שומן, ירקות שונים: מלפפון,פלפל,עגבניה,כרוב לבן,בצל. לחם קל של מאפיות אנג'ל חבילה בצבע כתום אהובה עלי ![]() פרכיות אורז קונדומים (חחחחח כדאי שיהיה למקרה חירום ולפימפומים שיש מהצד ![]() תה ירוק סוכרלוז |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה אני קונה בסופר :):):):) ![]() גם סוכרלוז אני קונה בשביל השבולת שועל אבל לא על בסיס שבועי
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |