ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-06-07, 16:05   #1
Eli
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 439
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
לא בדקתי לגבי זה, אבל אני מדבר על השפעות שלא קשורות לפיטואסטרוגנים.
טעות שלי, חשבתי שזה נובע מאותם חומרים. תודה.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-06-07, 16:06   #2
Eli
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 439
ברירת מחדל

לפותח הפוסט, אולי זה יעניין אותך:

Tempeh is made by a natural culturing and controlled fermentation process that binds soybean particles into a cake form. It originated in Indonesia, where it is most popular, although it is common in other parts of Southeast Asia as well. It is especially popular on the island of Java, where it is a staple source of protein. Like tofu, tempeh is made from soybeans, but tempeh is a whole soybean product with different nutritional characteristics and textural qualities. Tempeh's fermentation process and its retention of the whole bean give it a higher content of protein, dietary fiber and vitamins compared to tofu, as well as firmer texture and stronger flavor. Because of its nutritional value, tempeh is used worldwide in vegetarian cuisine; some consider it to be a meat analogue
.






זה מויקיפדיה
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:23.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים