|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה אתה בטוח שהתוצאות יהיו שונות? אולי דווקא אצלם יהיו תוצאות טובות יותר? אתה לא בדקת, לא תוכל לדעת בוודאות. הרעיון מאחורי השיטה הוא שבעת פירוק שומן תאי השומן פולטים חומר שנקרא adiponectin, והוא מעלה את הרגישות לאינסולין-->משפר partitioning. רעיון נוסף הוא שהגוף לא מפרק שריר כמו מטורף בטווח הקצר-מאוד (יום זה קצר מאוד). רעיון נוסף הוא שהגנום שלנו בנוי באופן הזה, ישנם דיעות של מדענים שטוענות שהאדם הקדמון לא אכל כל 3 שעות, אלא בילה את היום בעבודה ובציד, ובערב חזר הבייתה למשפחה עם צבי על הכתף שלו ובישל ארוחה ואכל את הצבי מהר מאוד (אכילה של כמות גדולה מאוד של אוכל במשך כמה שעות) כי לא היה לו מקרר לשים את הצבי כדי לשמור אותו לאח"כ. עריכה: נייט וולף, זה רק אני או שכל פעם שמנסים לערוך דיון תרבותי, הגיוני, ומדעי אתה ישר מתחבא מאחורי מסת השריר שלך וצועק שהצד השני שחיף? ממתי אתה צריך להיות שרירי כדי להיות צודק?
![]() |
#2 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]()
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
המממ אני לא חושב לבצע את זה כרגע אבל מה שבטוח, אם ייצא לי לעבוד בקיץ הזה לפני הגיוס אני חושב לנסות דבר דומה, לקחת 50% מהחלבון במשך היום, והפחממות והשומן אחרי אימון עד הלילה. אל תהיה bro, אתה יודע שהגוף של הסוס הממוצע לא שונה מהגוף של הבן אדם הממוצע. אה ולא נראה לי שהאדם הקדמון היה couch potato. מצאו עדויות שהחיילים של העמים הקדמוניים כמו היוונים קדמוניים וויקינגים ושבטים גרמניים היו ברמה אתלטית שקולה למתחרי האולימפיאדות שלנו.
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
לא כמו האוחצ'ות שהצבא מורכב מהם עכשיו