|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() "...משום שעודפי החלבון הנאכלים עלולים להפוך לשומן ולהיאגר ברקמת השומן..."
מישהו יכול לאשר זאת סופית, האם חלבון יכול להפוך לשומן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 4,142
כללי:: עד מתי?
גיל:: 21
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
חלבון לא נוהג להפוך לשומן,אלא בתהליך די מסוך שגוף האדם לא בדיוק "שש" לבצע אותה וזה לא קורה בכזו קלות. בעיקרון בסופו של דבר מה שגורם לעלייה במאסת שומן הוא עודף קלורי. ציטוט:
__________________
![]() ![]() עד מתי ספטמבר 07?:cry_1: ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*כמעט בטוח במה שאמרתי* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאוכל פה 0.8 גרם חלבון לקילו לא יתקדם לשום מקום.
אתם צריכים 1.5 גרם חלבון לכל פאונד! לא משנה כמה תתאמנו חזק אתם חיבים מספיק חלבון. בישראל נראה שממליצים על 1.5 גרם חלבון לקילו בגלל זה הספורט הזה נראה ככה בארץ חחח סתם לא קשור |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |