|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() זה שאתה מעלה את המחקר לכאן זה נחמד מצידך אבל להעתיק מחקר מאיזה אתר באינטרנט לא מוכיח את זה,עובדות מוצקות כן!
בכל מקרה ![]() אלילים?וסוסים?צא מהבועה שאתה חי בה בן אדם ומהר... |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מחקרים מבוצעים ע"י אוניברסיטאות תחת השגחה צמודה של רופאים. אני לא מבין למה אלו לא עובדות מוצקות, הרי האנשים הם אמיתיים, לא וירטואליים.
![]() |
#3 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אתם חבורה של אידיוטים.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
ראיתי סרט לאחרונה שהשרשור הזה הזכיר לי אותו. מדובר שם על בחור ובחורה שהוקפאו במטרה להחזירם לאחר שנה (כניסוי ראשוני לטכנולוגיה הזאת בבני אדם), כאשר הדברים השתבשבו, והם נשכחו בהקפאה. קיצר, הראו איך האבולוציה מתקדמת בזמן שהם מוקפאים, ומה שקרה זה שהטפשים הראו נטייה גבוהה להתרבות, החכמים כמעט ולא, וכך, 500 שנה מאוחר יותר העולם כולו היה מלא באנשים בורים שלא ניתן לתאר את טיפשותם במילים. כצפוי, הבחור והבחורה התעוררו מההקפאה בדיוק באותה תקופה, ומראים בסרט איך הם מנסים להשתלב. מה שהיה כלכך דומה לשרשור הזה בסרט, זה שהבחור כל הזמן ניסה לפנות להגיון שלהם, להשתמש במילים גבוהות, בהסברים מתוחכמים, אך לא רק שהדבר נפל על אזניים ערלות שלא מבינות, הם גם כמעט הרגו אותו בגלל זה. ובסופו של דבר, רק כשהוא דיבר איתם בגובה העיניים, במילים ובהגיון המעוות שלהם, הוא הצליח להסתדר (שזה מגביל להסבר שלי על האוננות, רק שכאן בשרשור אנו מדברים על רמת טיפשות שדורשת קצת יותר מזה). |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר פה על אנשים שגדלים למרות שהם אהבלים ופרימיטיבים , וצוחק עליהם ועוקץ אותם...לא יודע כנראה זה מקנאה , אולי אתה לא יודע איך זה אבל כשאנשים נעשים גדולים , רואים תוצאות... חח אתה חושב שמעניין אותם אם הם טיפשים או לא? אני בטוח שאם אתה תעלה עוד 3 סמ'' ביד פתאום , גם לא יהיה אכפת לך ''לנפנף'' את כל התאוריות שלמדת עד היום ולהגיד ''כוסעמק אני משתפר אז מה אכפת לי מהלייל-בולשיט'' |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סרט דיי מצחיק עם המפגר שהוא נוחת אצלו בדירה וההוא רק שותה קולה ואוכל צ'יפס ומשועבד לטלויזיה , ממש קאוצ' פוטטו. אתה זוכר אולי את השם? , ברח לי .. בכל מקרה אשכול באמת מפגר , גם אני דיי התכחשתי למדע ולא האמנתי ל"שטויות" , אבל למדתי להאזין ולראות אופקים שונים ותאמינו לי כיף הרבה יותר לא להיות סתום בלום שלא מסתכל ימינה ושמאלה. שיהיה אחלה סופ"ש ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
עידן, אני אישית לא גדול, אני מודה. אין לי גנטיקה טובה, גם את זה אני לא מתבייש להגיד. אבל אני גדל, זה מה שחשוב. אומנם יש תקופות של חושך ושאתה בקושי זז מ"מ בהיקפים, אבל אז בא בום ואתה גדל. כמו שאמרתי לך, תביא לי מישהו דוגמא שבא לגיל ועשה 1 ל1 מה שהוא אמר לו, ולא הגיע לתוצאות, תביא לי דוגמא! וכמו שאמרתי אם יש אחת כזאת (שאני בספק) אז כמו שאמרתי "סטטיסטית" זה 1 ל20. בולט, גם אני פעם הייתי הולך 1 ל1 מה שגיל מביא לי מבלי לסטות ימינה ושמאלה ואפילו לא חושב למה וכמה. באיזשהו שלב הבנתי שזה די אידיוטי מה שאני עושה כי הרי אני לא אהיה כל החיים עם גיל ובאיזשהו שלב אני כן צריך להבין מה אני עושה ולמה אני עושה. נכון להיות הידע שלי השתפר בכמה דרגות בנושא התזונה (אימונים ככה ככה). הידע שקיים אצלי היום מספיק לי. אני לא רוצה ללמוד ביוכימיה או כל הדברים האלה, מספיק לי שאני יודע דברים ומעבר וזהו. כמו שאמרתי לדעתי אתה כנראה עושה משהו טוב אם אתה לא מתקדם. זה לא הגיוני שאתה תהיה תקוע במשך כ"כ הרבה זמן בדישדוש במקום! לא הגיוני! הרי הנוסחא היא קבועה - תאכל, תתאמן, תישן, אבל תעשה את זה בהיגיון ונכון! אנטון, אתה רואה יותר מידי סרטים של BB שאתה חי בסרט כזה בעצמך. מתאמנים בגראז'ים?? חחח תמיד יש פריקים גנטים אבל רוב האוכ' לא כזאת!!! רוב האוכ' היא אדם ממוצע שהתחיל בנק' מתחילה לא מזהירה ולאט לאט עד כמה שהגוף שלו יתן לגדול\לרזות. כל אלה שמרימים ברזל פעם בשבוע ואוכלים סופגניה ביום וזהו, הרי תכלאס כמה כבר יש כאלה? 1 ל.. גל, אתה עוד תשמע ממני ![]() דימי. |
|
![]() |