|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אזהרה מס' 2 - הטעית גולשים במכוון
|
![]() יש לך שרירים טובים אבל אתה רזה מאוד עם תעלה במשקל אתה תיראה יותר סוס בהרבה אני אומר לך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עדיין קטן,כולה 13.. יש לך גוף מעולה ופוטנציאל להתפתח. אל תדאג אתה עוד תתפתח לאחד הסוסים אם תתמיד בזה.בהצלחה בהמשך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי 67 קילו על 12.7% אחוזשומן זה שחיף??? עם יד 34 וחצי?? תעלה תמונות ואז תדבר יא הומו.. והתמונות שאתה ראית הם ממזמן... וגם התמונה בסמל אישי שאגב עכשיו החלפתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() תגיד לי איפה אתה חי? מה אתה נותן פה עצות ראית איך אתה ניראה ? הוא פי 100 יותר מחוטב ממך אתה שחיף של ממש יש לך גוף של ילד בגן אתה חייב להתפתח ואל תיתן פה עצות של מבין כל אחד משחק לי אותה פה רמבו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בקשר לדף 1 (כי את 2 ו-3 עוד לא ראיתי) אני שוקל 58 ואני לא על אחוז שומן פשוט בתמונות אני עושה שריר ויש לי מסה התמונות לא יצאו טוב אם תראו אותי ליד ילדים מהשכבה שלי אתם תראו שיש לי מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ואני לא מאין שיש כל כך הרבה מגיבים ואף אחד לא עזר לי באשכול שנתתי (חוץ ממאיה תודה רבה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה יא קוף מה זה קשור לאיך שאני ניראה?!!!!!!!??? אני נותן לו עצה לשיפור
זה כמו שתגיד שגיל גרנות שאין לו גוף אז מה הוא נותן עצות.. מה קשור?!?! ותאמין לי שאני ניראה פי 4 ממך.. התמונות שראית זה מלפני 3-4 חודשים שרק התחלתי להתאמן ולהקפיד על תזונה יא הומו יאללה שתוק שתוק נו הוא יותר חטוב ממני אז מה ? מה קשור ? אני 67-68 קילו על 12.7% אחוזשומן יאללה שבב יא הומו אני יביא לך כאפה אני יפרק אותך סעמק |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר מתחיל
|
![]() אוהו אוהו רק שלא תפרק אותי אני מת מפחד
לריב איתך זה כמו לריב עם ילד מפעוטון איריס למה אתה שופט איך אני ניראה ? אני בן 23 ויש לי גוף שלא יהיה לך גם עם תאכל טוב תישן טוב תעשה ביד טוב או כל דבר שתנסה לעשות. אני רק אומר שאל תיתן פה עצות כי אתה לא מבין כלום ותרד מהעץ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() אחלה של גנטיקה ! גוך מעולה לגיל שלך ..
תעשה לך מסה ,אתה ממש לא צריך חיטוב אתה על אחוז שומן נמוך דפוק מסה תאכל כמה שיותר ,תגדל אחרי זה תחטב * אנשים עם גנטיקה כמו שלך קשה להם השמין אז אתה יכול לאכול כמ שצריך ועם מסה ובכל זאת תשאר על אחוז שומן סביר ( אני אומר לך כי כך גם אני ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להגיד שאני שחיף??? כולה אמרתי לו לשמור על תזונה ולאכול הרבה כי הוא ניראה די רזה... חוץ מזה אתה בן 23 :):):):) אתה בטח מתאמן כמה שנים אני כולה מתאמן מתחילת הלימודים.. בוא אני יגיד לך ככה שהתחלתי הייתי 47-8 קילו עכשיו אני 20 קילו מעל! ב9 חודשים! אז למה אתה פותח מריבה בכלל אה? ילד מסכן פותח משתמש רק בשביל לרדת על אנשים.. חוץ מזה תביא תמונות ואז דבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חטוב אבל דומה לכרוב
סתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נחמד!!
אהבתי תחזה.. ידיים בסדר ,שפר אותם.. גב טוב.. בהצלחה!
![]() |
#33 |
חבר מתחיל
|
![]() בסדר יוניפ לא מענין מה אתה פותח את הלב אתה שחיף ודי לא יעזור כלום
ואני מתאמן חצי שנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר מתחיל
|
![]() אל תגיב ? למה לא יהיה לך מה לכתוב לי יותר ? שמע יש לי מה לעשות מאשר לריב עם ילדים מגן צביה כל טוב שחיפי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |