|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
יש 30 ג' חלבון ל100 ג' גבנ"צ 9%. אם למישהו יש בבית גבנ"צ 28% או כל אחוז אחר שיבדוק כמה חלבון יש בה. ככל שיש יותר שומן- יש פחות חלבון, זה יכול להגיע גם לכמעט פי שתים שומן וחלבון בגבינות 30 ומשהו אחוז(פעם אחרונה שהייתי בסופר הסתכלתי על כל הגבינות וראיתי)
|
|
|
|