|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גב ניראה חזק ![]() דרך הגב אני אחשיו בחיטוב והמישקל שלי זה 91 קילו (אחרי ששקלתי 105-6 לפני חודש) ! אבל אני נמוך ממך 176-7 ! מקווה שתצליח ! JELAYU UDA4I |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וסתם עוד תמונה 2 דקות מאז שקמתי... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
זה הגב שלך...??
זה נראה כמו גב של מישהו אחר... למשהו לא מסתדר לי הגב עם שאר הגוף שלך... ![]() בהצלחה בהמשך האימונים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחח איזה מסטול אתה בתמונות אחי ישר קם מצטלם לך תאכל תעמיס תפגיז בחדר כושר ואז אם כל הזיעה המבריקה וה"פאמפ" שיש לך בשרירים אז תרביץ תמונה חחח אחלה תמונות אחי בהצלחה בהמשך הדרך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רגליים טובות מאוד!
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() גב מפחיד
סחטיין יופי של גוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי , לא יודע מה עשית... אבל בתמונות שבתחילת הפוסט אתה נראה בהרבה יותר טוב.. עכשיו אני רואה ומתקן - טעון שיפור .. בכל הגוף , גם הגב לא כזה מרשים כבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה אני יודע...אחרת לא הייתי מתאמן...הגב בתחילת הפוסט הוא בפאמפ וזה תמונה טובה....
וכל הגוף העליון שלי טעון שיפור... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() סתם עוד תמונה נשקלתי היום-91.5!!!סוף סוף עברתי תתשעים קילו האלה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה זה נראה לי שכשאתה עושה דאבל בייספס אתה לא מתאמץ לעשות שריר ביד, אפילו היד קצת בפחות מ90 מעלות ולא מכווצת עד הסוף?
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני תמיד מקשיב לביקורת אני יודע מה אצלי חלש ומה חזק אם צוחקים על הצד החזק שלי - על הזין הבן אדם לא מבין בשיט אם יורדים על הצד החלש-מה אני יודע שצריך לעבוד על זה את יכול לא להאמין לי-עניינך בלבד אבל תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב ודניאל ברק אני באמת לא מקווץ עד הסוף את הבייספס - זה פשוט לא נוח לי אני אוהב יותר ת'פוזה ככה ואגב קורה לי הרבה אני אפ פעם לא נראה כאילו שאני מתאמץ חוץ מהאימון אני בן אדם עצלן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מה המטרה שלו לשקר פה? "וואי אני 90 קילו אני כלי"? ממתי משקל הוא אינדיקציה למשהו?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומספיק לזיין ת'מוח יפיי נפש... הבן אדם לא שוקל 91 קילו נקודה. קחו ת'תמונה של kegemusha הבן אדם 1.90 ושוקל 81 והוא נראה הרבה הרבה יותר טוב ומאסתי מג'וק... אז מה אם הוא 1.88 על הזין שלי הגובה שלו הוא לא יותר מ80-82
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() דניאלו, תעשה טובה תסתום ת'פה.
הוא נראה בהחלט 90 קילו. kegemusha חטוב מאוד אבל לא בעל מסה יותר גדולה ממנו.
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אין עליו 10 קילו יותר שומן מקגמושה ובהחלט לא יותר שריר לא 90!
![]() |
#58 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() תגיד לי אתה חולה נפש בזמן האחרון או מה קרה לך שם ? מזה" אתה לא מאמין לו ? אתה לא מבין שהו שוקל 90 קילו וזה לא משנה אתה מאמין או לא ! חלאס לזיין במוח ! אני אחשיו בחיטוב חודש כבר> גובה 176-7 מישקל 91.5 על בארך 17 % שומן וגם אני לא ניראה כמו שאתם אומרים (סוס) ! אז מה אתה מדבר ? הבן אדם גבוע ממני בהרבה וזה בהחלט ניראה שהו שוקל 90 קילו ! אתה לא מבין שאתה טועה ? וצריך להודות בטעויות ! וסליחה על החולה נפש שקראתי לך ! אבל תחשוב טוב טוב לפני שתגיב עוד תתגובה טיפשית ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |