|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 6,223
כללי:: אני אואב תרד
גיל:: לעשות ביד במשך 5 שעות.
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני כבר הרבה זמן משתמש בגבינה צהובה כמקור חלבון
אבל זה יותר יקר לגרם חלבון מאשר קוטג' (אם כי מכיל כמות שומן בערך כמו של קוטג' 2%-3% לאותה כמות חלבון)
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לכם לנסות גבינה צהובה 5% עם שום שמיר.. 6.5 גרם לפרוסה ושווה כל ביס
__________________
![]() |
![]() |
![]() |