|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה : חחחח פניק הרגת אותי אבל יש גבול חחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בסופו של דבר 90% ממרי ישראל באו מבית היוצר של ישראלבודי בראשות גיל גרנות, את זה אף אחד לא יכול לקחת ממנו. בשורה התחתונה גיל עובד לפי שיטות שלכאורה פרימיטיביות לטענתכם (בולט, עידן, איגור) אבל ההבדל הקטן והמשמעותי הוא שהוא מביא אנשים להישגים.
יש הרבה פה שמשמיצים את גיל ואומרים שהוא בלי הסמכה וכו' וכו', בסופו של דבר הבנאדם יש לו רקורד שלא ייבש גדולים ממנו. כמו שאמרתי - במבחן התוצאה פרטיקה עולה על תאוריה. |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הניגרי הגיע למה שהוא הגיע כמובן עם גנטיקה, אבל גנטיקה זה לא הכל בחיים. יש כאלה שהתחילו מ0 והגיעו לתוצאות שלא יאמנו. לא כולם אלוהים בירך אותם והם קיבלו נק' פתיחה חלומית. יש כאלה שנלחמו ועדיין נלחמים על כל תזוזה של המטר סביב הבייספס שלהם ועל כל תזוזה של המחוג במשקל במכון שלהם. יש המון אנשים כאן בפורום שמשמיצים את גיל. אני לא אנקוב בשמות כי זה לא מתאים. מה שאני אומר זה שאנשים שבאים לגיל ומשקיעים ב98% מהמקרים לא יעלו חרס בידיהם ויגיעו לתוצאות. מצד שני יש המון אנשים בפורום שמתעסקים בכ"כ הרבה בולשיט ובכ"כ הרבה סיפורי סבתא שזה מדהים. אני אישית לא מתיימר להיות "גדול", אמרתי כבר בתחילת הפוסט שמה שחשוב זה לא אם אתה גדול אלא אם אתה גדל. גדול תלוי בגורמים שונים - גנטיקה וזמן. לגדול זה כן פונקציה של תזונה, אימונים ומנוחה. ככה שלדעתי עדיף במקום לקרוא עוד מחקר ועוד מאמר, להתחיל ליישם עבודות ועיניינים שכבר עברו את מבחן הניסיון והוכחו כעובדים מאשר להיות שפני ניסוי ולהתחיל לגבש אסטרטגיות ומהלכים על ריק. בכל אופן, שיהיה בהצלחה לכולם. דימי. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() אוקיי, אז לגבי ההדגשה שלך. אתה מאמין שכל אחד יכול לגדול, ואת האמת, גם אני. השאלה היא, עד כמה כל אחד יכול לגדול? הגודל הסופי אליו תגיע הוא נגזרת ישירה מתקופת הגדילה ומקצב הגדילה שלך. אם אני אגדל במשך שנתיים בקצב מהיר, בסופו של דבר אני אהיה יותר גדול ממישהו שיגדל במשך שנה בקצב איטי. מסכים איתי? אני אמשיך להגיב כאן בקשר לתגובה השניה שלך אלי. אין לי הרבה להוסיף, חוץ מזה ששוב פעם, אתה דיברת על זה שלכל אחד תהיה התקדמות ואני כבר הסכמתי עם זה. אני לדוגמה התקדמתי. |
|
![]() |