|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אורז + פול
תגיד לאמא שלך כשהיא מכינה את האורז, לפני שהיא מוסיפה את המים הרותחים, שתשים שני חופני פול ירוק קפוא (אלה שבאים בשקיות כאלה) ואז תוסיף את המים הרותחים. זה בדיוק כמו להכין אורז רגיל, רק להוסיף את הפול לפני המים הרותחים. אורז + איטריות מטגנים קצת איטריות עם מעט שמן עד שהאיטריות משחימות מעט, מוסיפים את האורז ומשם הבישול הוא רגיל. תבלינים, מים רותחים, מכסים ל-20 דקות על אש קטנה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני היחידי שאוכל פה אורז מלא ללא תבלינים לא מלח ולא כלום נקי וגם ללא שום טיגון ישר למים רותחים. יוצא אחלה 1 1 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז מוסיף תמים באותו כלי שהתמשתי בו למדידה אותו כוס או ספל נגיד שמתי שני כוסות קטנות אז אני מוסיף 4 כוסות מים כליו ומערבב כמובן המים לפני צריכים לרתוח אם בא לך תוסיף תבלינים אני לא מוסיף שום מלח ומרק עוף בגלל החיטוב (נתרן) וזהו זה צריך לבעבע 5 דקות על אש הכי גבוהה שהסיר סגור לא לפתוח בכלל עד הסוף אחרי 5 דקות להנמיך תאש עד הסוף ל 20-25 דקות ולסגור תאש אחרי זה. עדיין לא לפתוח ב10 הדקות אחרי אחר כך פשוט מפרידים אותם עם מזלג או כף ויוצא מושלם לא סמיך ולא יבש. בתאבון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,806
כללי:: שיווה האל של המוות
גיל:: 20
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
אורז עם אטריות נשמע טוב תודה לכולם תמשיכו לפרסם מתכונים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה עיראקי במקרה ? |
|
![]() |
![]() |