ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-06-07, 21:23   #1
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי של- Idan -
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 7,163
שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -
ברירת מחדל

אורז + פול

תגיד לאמא שלך כשהיא מכינה את האורז, לפני שהיא מוסיפה את המים הרותחים, שתשים שני חופני פול ירוק קפוא (אלה שבאים בשקיות כאלה) ואז תוסיף את המים הרותחים. זה בדיוק כמו להכין אורז רגיל, רק להוסיף את הפול לפני המים הרותחים.

אורז + איטריות

מטגנים קצת איטריות עם מעט שמן עד שהאיטריות משחימות מעט, מוסיפים את האורז ומשם הבישול הוא רגיל. תבלינים, מים רותחים, מכסים ל-20 דקות על אש קטנה...
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:28   #2
ironman
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 539
ברירת מחדל

רק אני היחידי שאוכל פה אורז מלא ללא תבלינים לא מלח ולא כלום נקי וגם ללא שום טיגון ישר למים רותחים. יוצא אחלה 1 1 .
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 22:57   #3
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ironman
רק אני היחידי שאוכל פה אורז מלא ללא תבלינים לא מלח ולא כלום נקי וגם ללא שום טיגון ישר למים רותחים. יוצא אחלה 1 1 .
אתה יכול להגיד לי איך אתה מבשל וכמה זמן ? כי האורז יוצא לי טיפה קשה :glare:
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-06-07, 23:09   #4
ironman
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 539
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DropDead
אתה יכול להגיד לי איך אתה מבשל וכמה זמן ? כי האורז יוצא לי טיפה קשה :glare:
אין ממש צורך להשרות את האורז המלא במים כמו שחשבתי פעם אני שם אותו 10 דקות במים מסנן אותו טוב טוב מרתיח בנתיים תקומקום לוקח סיר מתחיל לטגן את האורז בסיר בלי שמן כי הוא קצת רטוב האורז ,פשוט נותן לו להתחמם מהסיר עד שאני רואה שהוא רותח שאני נוגע בו בערך3-4 דקות.
ואז מוסיף תמים באותו כלי שהתמשתי בו למדידה אותו כוס או ספל נגיד שמתי שני כוסות קטנות אז אני מוסיף 4 כוסות מים כליו ומערבב כמובן המים לפני צריכים לרתוח אם בא לך תוסיף תבלינים אני לא מוסיף שום מלח ומרק עוף בגלל החיטוב (נתרן) וזהו זה צריך לבעבע 5 דקות על אש הכי גבוהה שהסיר סגור לא לפתוח בכלל עד הסוף אחרי 5 דקות להנמיך תאש עד הסוף ל 20-25 דקות ולסגור תאש אחרי זה. עדיין לא לפתוח ב10 הדקות אחרי אחר כך פשוט מפרידים אותם עם מזלג או כף ויוצא מושלם לא סמיך ולא יבש. בתאבון
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-06-07, 17:07   #5
Ori_D
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלOri_D
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,806
כללי:: שיווה האל של המוות
גיל:: 20
עוסק ב:: הנדסאי
שלח הודעה דרך ICQ אל Ori_D
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
אורז + פול

תגיד לאמא שלך כשהיא מכינה את האורז, לפני שהיא מוסיפה את המים הרותחים, שתשים שני חופני פול ירוק קפוא (אלה שבאים בשקיות כאלה) ואז תוסיף את המים הרותחים. זה בדיוק כמו להכין אורז רגיל, רק להוסיף את הפול לפני המים הרותחים.

אורז + איטריות

מטגנים קצת איטריות עם מעט שמן עד שהאיטריות משחימות מעט, מוסיפים את האורז ומשם הבישול הוא רגיל. תבלינים, מים רותחים, מכסים ל-20 דקות על אש קטנה...
המתכון הראשון אם אני יאכל את זה אני פשוט ימות אני רגיש לפול יש לי G6PD

אורז עם אטריות נשמע טוב

תודה לכולם תמשיכו לפרסם מתכונים
__________________
Ori_D מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-06-07, 17:32   #6
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ori_D
המתכון הראשון אם אני יאכל את זה אני פשוט ימות אני רגיש לפול יש לי G6PD

אורז עם אטריות נשמע טוב

תודה לכולם תמשיכו לפרסם מתכונים
גם לי יש G6PD
אתה עיראקי במקרה ?
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:35.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים