|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא הסרטים שמנפחים לילדים ת'שכל עם סרטי גאנג (באנג?) שחורים ותרבות ההיפ הופ שמהללת פושעים וגרמה לזה שיהיה "כבוד" (מישהו שומע באוויר HONER מAA??) ושאנשים יפחדו ממנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וזה גם אשמת ההורים שהם לא ניסו לחנך אותו הרי בן אדם לא נולד וישר יודע מה טוב ומה רע בישביל זה יש את ההורים שלו שיחנכו אותו אבל כניראה שהם לא ממש היו עסוקים בזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכללי אין קשר בין המדיה לפשעים שלו, זה נכון שהאתיופים מזדהים עם השחורים בארה"ב ועם תרבות ההיפ הופ אבל מה שמביא אותם לפשע זה הסביבה והחיים ברחוב , כי אם משפחה שחורה לא מרחוב עוני או מרכז קליטה תחנך את בנם כמו שצריך הוא יגדל ויהיה בדיוק כמונו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
אלה ילדים שאין להם כלום בחיים!!
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין ספק שבן אדם שגודל בשכונת פשע אחוז גבוה מאוד שהוא יגרר לפשיעה גם קשה מאוד שלא להשתלב בחברה ובטח עוד בגיל שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין ספק שבן אדם שגודל בשכונת פשע אחוז גבוה מאוד שהוא יגרר לפשיעה גם קשה מאוד שלא להשתלב בחברה ובטח עוד בגיל שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד, זה לא ברור שלדקור מישהו זה לא בסדר? שלשבור למישהו את האף עם עוד 5 ילדים זה לא בסדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב בקשר לסרטים אני אומר שהוא ניגרר לפשע כי הוא היה כל היום ברחוב ולא ידע מי הוא ומה הוא (תודה להוריו) הלואי והייתה לו טלויזיה אולי הייתה מעסיקה אותו בצפיה במקום בפשע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
יפה אתה אמרת שאותך ההורים חינכו.... לילד הזה לא בטוח שיש הורים בכלל וגם אם כן הם בטח לא מתייחסים אליו, והוא כל היום ברחוב...
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכד"א שני ההורים שלי היו קצינים (אמא פרשה לפני אבא שעדיין לא פרש) ככה שהם לא בדיוק היו מסביבי כל הזמן. |
|
![]() |
![]() |