|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() חדירה לתוך חדר המנהלת דרך הגג.
הצפת שתי קומות באמצעות ברזי השירותים. הורדת רמקולים ממקומות אסטרטגיים. זריקת אבנים ושקיות מים דרך החלון לתוך הכתה בזמן שיעור תנ"ך. גניבת עכברים, מסכים ומקלדות (אני ספציפית לא עשיתי את זה חוץ מהעכברים)... שבירת חלונות במחששה. בניית מגדלים ענקיים משולחנות וכיסאות (אני ונרזנוי בנינו פעם משהו מהשולחנות והכיסאות של חצי מהשכבה - למחרת בבוקר לקח שיעור אנגלית כמעט שלם כדי לפרק את זה) ורוב הזמן הריסה מידית של המגדלים האלה. הסתתנות לתוך החדר כושר "ג'אמפ" בזמן שיעורי הבעה. פרסום מודעות מוות שקריות על חברי צוות בית הספר בכל בית הספר. לפני שיעור, חסימה מבפנים של הדלת. העמדנו שולחנות זה ליד זה מהדלת (שנפתחת לבפנים) עד לקיר שמולה. אם אנחנו לא היינו פותחים - אף אחד לא היה פותח! הדלקת שירי דת' מטאל באמצע הרצאות של חברי כנסת וסתם בהפסקות. זה מה שעולה לי לראש כרגע...
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טמח סה"כ ילד טוב, לא עושה בעיות.
יש כמה סיפורים שעשו אצלנו בבית ספר: ילדים לקחו שולחנות וכיסאות וזרקו מקומה שלישית(מהחלון). חחח יום אחד היה לנו שיעור עם איזה מורה טמבל כזה, פתאום נכנס ילד לכיתה עם אסלה של שירותים ואומר לו "וואי חנן אני מת לחרבן לא חירבנתי חודשיים". המורה רדף אחריו בכל הבית ספר אחר כך. סתם סיפור על אותו מורה(לביולוגיה ופיזיקה): יום אחד הוא לימד אותנו על הכוח הצנטרפוגלי, אז הוא בא לעשות את הניסוי עם הבקבוק(ששמים מים, מסובבים והמים לא יוצאים מהבקבוק), הדביל הזה במקום לתפוס בצד של הפקק הוא תפס בתחתית של הבקבוק, והשפריץ על כל הכיתה! איזה אידיוט, כל הכיתה צחקה עליו:laugh:
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מורה אדיוט חחחחח |
|
![]() |
![]() |