|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() השמן בו משמרים את הטונה הינו שמן כותנה, ערכיו התזונתיים גרועים למדי ומומלץ להמנע ממנו.
הוסיפו כף שמן זית (15 גרם שומן) לקופסת טונה במים, וכך תהנו משני העולמות. אני אישית אוהב להכין מעיין רוטב סלט ולערבב אותו עם הטונה: -כף שמן זית. -שתי כפות לימון סחוט. -כפית חומץ בלסמי. -שום קצוץ, מלח ופלפל שחור. יוצא מעולה, אני מכין בכמויות גדולות יותר ומחזיק צנצנת במקרר. יותם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,677
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
גיל:: 20
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
תודה ![]()
__________________
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני ניסיתי טונה במים וזה היה מגעיל.. אבל זה היה מזמן, אולי עכשיו הטעם שלי השתנה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי נראה לי שהצלחתי לעבור לטונה במים, פשוט מסנן תמים , ואז ישר למחבת שם קצת על האש בצד קצת ברוקולי אחלה ירק, אחרי זה שם ב2 לחם שיפון עם חרדללל ,יוצא באנזונה.
|
![]() |
![]() |