|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() שבוע 1 עבר, ו2 אימוני דילול, לא הספקתי להישקל
היה לי היום בגרות ו3 בדיקות ב3 מקומות שונים, מה שכן ירדתי מידה במכנסיים (WTF) כנראה נוזלים + שומן ראשוני כזה שיורד במכה) זה הרבה יותר קל משנה שעברה ![]() מה גם שהשנה יש יותר מוצרים 0%, קניתי מספר יוגורטים של יופלי, 60 קלוריות ליחידה, 6-7 גרם חלבון, 0.15 גרם שומן 5-6 גרם פחמימות, אחד כזה ביום, ואני לא חושב על צ'יט בכלל בחודשיים-חודשיים וחצי הבאים, ואז אתם אומרים אה מה מי אבל זה עוד קלוריות, כן הורדתי את הwhite youpley מ1.5% ל0% שהוא כזה בלי טעם, אבל זה מסתדר מבחינת הקלוריות. בקשר לירקות גיליתי את הסלטים המוכנים של הסופר, שקית עם כרוב בכמה צבעים, חסה וגזר, מוסיף לזה 2 עגבניות חתוכות, 2 מלפפונים, אגוזי מלך , טונה במים, ואוכל לאורך היום כמעט את כל הכמות (דיי הרבה!) משקלי עבודה אותו הדבר, מן הסתם עבר רק שבוע, אבל באימון כוח שאחרי העמסה השבוע אני מתכוון לעלות ב2.5 קילו בבנץ' ובסקוואט, ובאיזה 2 קילו במוט W נקווה לטוב ![]() זה לא הרבה, אבל סך הכל זה חיטוב, אם אני יעלה כל שבועיים ב2.5 קילו,זה אומר שאני יעלה כ10-8 קילו במשקלי עבודה במהלך החיטוב, זה דיי נחמד ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |