ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-06-07, 23:33   #1
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
למעשה אני לא מבין כלום, אבל מנסה להבין. כימיה אורגנית זה מאוד מעניין. אם יהיה לי זמן פנוי אני בהחלט אתפנה ללמוד את זה אפילו לבד.

איך הוא רכש ידע אדיר ברפואה? סטודנטים לרפואה לומדים 6 שנים חומר עיוני, וחורשים על התחת, אתה רוצה להגיד שהוא עקף את המרצים, ועקף את הסטודנטים בקריאה על נושא שהוא לא עוסק בו?

איזה ידע מקיף אתה רכשת שמשתווה לתואר אקדמי? ועוד לתואר אקדמי של 6 שנים?

שתהיה לי בריא, אתה משתדל בכל כוחך שלא להבין?

בשש שנים של לימודים באוני', אתה תלמד נושאים שלא קשורים לרפואה, נושאים שלא יעניינו לך את האשך, תלמד אותם מהר, תשנן את מה שמתאים לבחינה ולא מה שמקנה לך ידע בפועל, תשכח המון נושאים יום אחרי הבחינה, כי ככה זה וכ'ו וכ'ו.

בשש שנים של למידה עצמית, גם ברפואה, תאמין לי שאתה תרכוש הרבה, הרבה הרבה יותר ידע על רפואה פרופר, מאשר במסגרת האוני'.

אתה צריך להבין שאנשים שהולכים ללמוד תואר שלא פונקציונלי למה שהם רוצים לעסוק בו, הם דיי מטומטמים. כל ה"הלכתי ללמוד היסטוריה כי זה מעניין אותי", אתה יכול להשאיל ספרים דרך חבר באוני' או וואטאבר, ולסגור עניין.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-06-07, 23:36   #2
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
שתהיה לי בריא, אתה משתדל בכל כוחך שלא להבין?

בשש שנים של לימודים באוני', אתה תלמד נושאים שלא קשורים לרפואה, נושאים שלא יעניינו לך את האשך, תלמד אותם מהר, תשנן את מה שמתאים לבחינה ולא מה שמקנה לך ידע בפועל, תשכח המון נושאים יום אחרי הבחינה, כי ככה זה וכ'ו וכ'ו.

בשש שנים של למידה עצמית, גם ברפואה, תאמין לי שאתה תרכוש הרבה, הרבה הרבה יותר ידע על רפואה פרופר, מאשר במסגרת האוני'.

אתה צריך להבין שאנשים שהולכים ללמוד תואר שלא פונקציונלי למה שהם רוצים לעסוק בו, הם דיי מטומטמים. כל ה"הלכתי ללמוד היסטוריה כי זה מעניין אותי", אתה יכול להשאיל ספרים דרך חבר באוני' או וואטאבר, ולסגור עניין.
אתה צודק בקשר לקטע של היסטוריה. בקשר לרפואה זה דברים שונים ואני מקווה שאתה מסכים איתי [אם לא אני ארחיב את ההודעה שלי].
בעיקרון אם אתה רוצה להיות היסטוריון - לך תלמד היסטוריה, אבל אם זה מתוך סקרנות אז השאלת הספר דרך השכן תהיה אופציה טובה. בקשר לרפואה, אני אישית לא רואה מישהו שאשכרה ילמד רפואה סתם בשביל הכיף כי זה מעניין אותו ולא יעשה תואר בזה, למרות שזה אפשרי.

בולט, לא אמרתי שיש כאלה. בגלל זה אמרתי שזה שילוב של כוח רצון + חוסר חיים. אדם שלא רוצה להיות רופא וילמד רפואה בשביל הכיף הוא די אידיוט.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-06-07, 23:45   #3
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אתה צודק בקשר לקטע של היסטוריה. בקשר לרפואה זה דברים שונים ואני מקווה שאתה מסכים איתי [אם לא אני ארחיב את ההודעה שלי].
בעיקרון אם אתה רוצה להיות היסטוריון - לך תלמד היסטוריה, אבל אם זה מתוך סקרנות אז השאלת הספר דרך השכן תהיה אופציה טובה. בקשר לרפואה, אני אישית לא רואה מישהו שאשכרה ילמד רפואה סתם בשביל הכיף כי זה מעניין אותו ולא יעשה תואר בזה, למרות שזה אפשרי.

בולט, לא אמרתי שיש כאלה. בגלל זה אמרתי שזה שילוב של כוח רצון + חוסר חיים. אדם שלא רוצה להיות רופא וילמד רפואה בשביל הכיף הוא די אידיוט.

ברור, כי ללמוד רפואה בלי לעשות עם זה משהו בפועל, זה משולל היגיון. אבל ללמוד את התורות שנלוות לרפואה, בשביל הידע, זה לחלוטין הגיוני, לדידי.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 00:57   #4
Yoggie
מנהל ראשי

פאניק, עשיתי פסיכומטרי אחד ועוד אחד בדרך. הציון בראשון לא הספיק לי.
בכל מקרה ככל הנראה אני אלמד בבודפשט מאוקטובר.
אתה יכול להכנס ל www.uis.co.il ולהתרשם אם אתה שוקל וטרינריה. ייתכן ובגלל אותה הקרבה שדברנו עליה אני אבחר ללמוד (וגם מפני שאני מאוד אוהב בע"ח) החיים של וטרינר מעט קלים יותר
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 08:16   #5
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
פאניק, עשיתי פסיכומטרי אחד ועוד אחד בדרך. הציון בראשון לא הספיק לי.
בכל מקרה ככל הנראה אני אלמד בבודפשט מאוקטובר.
אתה יכול להכנס ל www.uis.co.il ולהתרשם אם אתה שוקל וטרינריה. ייתכן ובגלל אותה הקרבה שדברנו עליה אני אבחר ללמוד (וגם מפני שאני מאוד אוהב בע"ח) החיים של וטרינר מעט קלים יותר
יוגי מבירורים שעשיתי, שנה של לימודי וטרינריה בחו"ל תעלה לי 6000$ + לינה של 150$ בחודש למעונות, לצערי אין לי את התקציב הזה [והאמת גם לא את הרצון לזה]. אני לא רואה סיבה לא ללמוד בארץ אם אפשר. אומנם זה יהיה פי כמה יותר קשה, אבל בסופו של דבר משתלם בכמה מידות. גם לימודים בעברית [בחו"ל לומדים באנגלית למרות שלמשל באיטליה לומדים באיטלקית!], גם קרבה לבית - הרבה יותר נוח.
הפנייה לחו"ל צריכה להתבצע מ2 סיבות:
א. הציונים שלך לא מספיק גבוהים כדי להתקבל בארץ.
ב. מצאת אונב' שהיא בכמה רמות מעל האוניברסיטאות בארץ, אתה מסוגל להתקבל אליה והקשיים שעומדים בדרך נופלים לצד הרמה של האונב' - אני אישית לא חושב שזה פקטור בעיניין, האונב' בארץ נחשבות לטובות מאוד במיוחד כשאתה ככל הנראה הולך לעסוק במקצוע הזה בארץ.

בקשר לוטרינריה, מבחינת ציונים אני מספיק. יהיה לי ממוצע בגרויות גבוה ויש לי פסיכומטרי שגם הוא מספיק לזה [ועוקף את הרף די בהרבה]. אני יודע שבחו"ל יהיה לי יותר קל - לא צריך תואר קדם בביולוגיה ולסיים אותו בהצטיינות וגם הלימודים אורכם 6 שנים ולא 7, אבל עדיין לצערי אין לי את התקציב ל30 אלף שקל בשנה רק על לימודים [מה עם אוכל, בגדים וכו'?].

עריכה:
עכשיו שמתי לב שמה שהבאת זה 5 שנים לימודים, זה עדיין לא משנה את התמונה כי לצערי אין לי את הכסף הזה וגם לא יהיה לי.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-06-07, 11:33   #6
Yoggie
מנהל ראשי

ג'ונס - הסיבה ללמודים שלי בחו"ל היא הפסיכומטרי. אני אגש לבחינה של מועד יולי אבל אני לא בונה על זה. להוציא 750+ זה די קשה.

פאניק, כל אחד והשיקולים שלו. אני מוכן לשלם הרבה כסף ולהקריב הרבה דברים כדי להגשים את החלום שלי. אני חושב שאתה קצת לא מודע לקשיים להתקבל בארץ הייתי מציע לך להכנס לאתר האונ' העברית ולבדוק את זה.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה