ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-06-07, 16:58   #17
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי של- Idan -
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 7,163
שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -
ברירת מחדל

מהתזונה אני הרבה פעמים חורג, ואני לא מדבר על דברים קטנים כמו לאכול 153.87 גרם חלבון ליום, אלא דברים אלמנטריים כמו להיות במאזן קלורי חיובי, או בכלל לצרוך שומן - משהו שאני לא עושה כבר כמה שבועות כי נמאס לי לכרסם אגוזים!! מה, אני סנאי?!
פשוט נמאס להקפיד על הארוחות האלה, זה דופק לי את סדר היום, אני מחזיק את עצמי ער בלילה בכח רק כדי לאכול ארוחה אחרונה בשביל איכשהוא להגיע למאזן קלורי ראוי, ובגלל שאני לא רעב אז לוקח לי לפעמים אפילו 40 דקות לאכול, אני מוצא את עצמי פתאום יושב בפאקינג 2:00 בלילה בולס אוכל כשהעיניים נעצמות לי, ובוקר אחרי זה אני בקושי מצליח להתעורר, ויותר גרוע אני כמעט נרדם בשיעורים.

אימונים זה כבר משהו אחר לגמרי, זה בסך הכל 3 שעות שבועיות של פורקן עצבים טוטאלי, כמו שאומרים - נפש בריאה בגוף בריא. מהאימונים עצמם אני נהנה, הסיפוק הזה של להרים עוד 2 קילו מהשיא הקודם יכול לשנות אצלי לגמרי את מצב הרוח. לא נראה לי שימאס לי מהאימונים מתי שהוא, גם בעתיד הרחוק.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:38.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים