|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לשתף כמו בנאדם. הלוואי ויסגרו לך את החשבון.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
גולן תודה, ומה אני רושם בשורות האחרות? כגון בשורת הRATIO שאני רוצה שיהיה לי?
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב- Tracker URL אתה שם את התוכן שנמצא בשדה של ה Tracker [ בתוכנה TorrentSpy ]. ב- Torrent into hash אתה שם את התוכן שנמצא בשדה של ה SHA hash [ בתוכנה TorrentSpy ]. ב- Quantity אתה שם את הכמות שאתה רוצה לעלות במגה בייט [ רצוי לא להגזים, למשל הורדת טורנט של 2 ג'יגה, אז תרשום למשל 2381, לא מספר שלם כדי שלא יראה חשוד]. ב- Peer id / client emulation אתה בוחר את התוכנה שאיתה אתה מוריד. לאחר כל זה, לחץ על connect וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על ההסבר המפורט שיחקת אותה
![]() הורדתי את התוכנות והכל, אני לא מצליח לגרור את הטורנט לאותו חלון שבו רשום שאני יכול לגרור. אני אמור להוריד מחדש את הקובץ טורנט עצמו ואת הקובץ לגרור לאותו חלון?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דוגמא לשאלה מהfaq של Tl - מקרה: האינרנט שלי קורס כל הזמן/מהירות ההעלאה שלי לא מספיק טובה. תשובה: אם חיבור האינטרנט שלך לא יציב מספיק או מהירות ההעלאה שלך לא מהירה מספיק, אתה מוזמן לא להוריד.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מעלה על 50ק"ב ועדיין צריך זיוף רטיו ? אחשלו, אני נאבק עם 19ק"ב לשעה... :emb2: