|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
החברה שאני מטייל 17+ לא ראיתי שטויות כאלה...בדרך כלל יש משו שיחזיק תפוזה שיצדיק תפוזה אם יש משו שיחזיק תפוזה זה כבר לא נקרא פוזה...שני החברים שלך לא כאלה? ובוא לא נדבר על כבוד פה בפורום טוב? "הצעירים מפחדים" מזה צעירים לדעתך 18-19?? "ולשאר פשוט אין זין להתעסק" בוא לא נדבר על זה טוב? רק לפני חודשיים מצעירים זה התגלגל ל 25++ ומי עשה תפוזה הווו כפר העבריינים "ביית שקמה" ... נכנסו כמה מכוניות הפכו תאמא של הכפר.. ויצאו אז אל תגיד אין זין להתעסק התעסקו וקיבלו בראש וביקשו סליחה.... בוא נפסיק לדבר על כבוד בפורום טוב?...זה לא המקום... וזה גם לא יוביל לשופ מקום את חושב שיש עלינו פוזה? אתה מסכים איתי שיש משו שיחזיק תפוזה הזאת? אז בוא נסגור את זה כאן אתה תחשוב שיש עלינו פוזה ולא תפיל עליי טענות... אני לא מפיל את על תפיל במיוחד לא בפורום שכזה.
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שמישהו יכבד אותך בגלל שאתה קווקזי? העדה לא משנה פה, תהיה גרוזיני, אוקראני, מרוקאי, רוסי, קווקזי ועוד כל מיני, יכבדו אותך על פי מי שאתה, ולא מאיפה הגעת. אם אתה אחלה גבר תקבל יחס בהתאם, אם אתה סתם זין לדוגמא אז תקבל אותו יחס, זה שתבוא עם שלט "אני קווקזי" לא יעזור לך לקבל כבוד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אבל אם זה מנקר לכם תעניים אני יוריד ברגע שיהיה לי כוח להכנס ללוח בקרה שלי . ושאיזה מנהל ימחק פה את כל הרעש הסתמי שהרימו פה ...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() מה התחלתם פה וויכוח על פוזות של קווקזים.. חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הסרטון מצחיק חח..קאטלר בודק את קשיות השריר של רוני ואז אומר בוא תבדוק את שלי ורני מלטף אותו חחחחח
![]() |