|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש אפשרות לקלוט תחנות טלוויזיה באיכות טובה במחשב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מהארץ או מהעולם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב.יש אפשרות לקלוט באיכות טובה מערוצים בארצות הברית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להריץ כמה חיפושים
מהעולם ומהארץ אין ממש בעיה, תלוי איזה ערוצים. הפרטים יהיו קשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי קליטה מהארץ אתה יכול לקנות כרטיס טלויזיה ולחבר לממיר.
לגבי קליטה של ערוצים עולמיים אתה יכול לנסות את התוכנה sopcast. אני ראיתי איתה את רוב שידורי הפלייאוף של האן בי איי השנה. איכות בינונית ומטה אבל זה עדיף מכלום. http://www.sopcast.org/
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השידורים הדיגיטליים של היום הם ברובם מוצפנים. לכן זה יוצר בעיות לקלוט הרבה ערוצים. אם הערוצים לא היו מוצפנים היינו יכולים לקלוט כל ערוץ מכל לווין. חבל שזה לא פשוט כל כך. ערוצי כבלים ישראליים לא תמצא ברשת לצערי.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול למצוא תוכניות מוקלטות וכל זה,אבל שידורים מהארץ זה בלתי אפשרי למיטב ידיעתי.
אם אתה לא רוצה לשלם לכל החברות הרודפות בצע שיש בארץ,אז תיקנה לווין מחברה חיצונית ואתה תקלוט איזה 2000 ערוצים בכיף בלי לשלם כל חודש ובלי כלום,זאת השקעה חד פעמית,והיא נישארת לך תמיד.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פעם אחד החברים שלי הראה לי אייזה משו שעושים במדייה פלייר אין לי מושג מה הוא עשה שמה (על פי הדרכה של אייזה אתר מפוקפק) ובסוף ראינו ערוץ 10 במדייה פלייר.. אין לי שמץ של מושג איך....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי Wwe בלייב במחשב.
שזה מערוץ של ארה''ב שאין אותו בארץ לא בhot וכמובן שלא בyes. אבל רואים חרא זה נתקע מלא וזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מארה"ב ומחו"ל בכלל יש מלא תוכנות וכאלה שאפשר לראות.. יש לי תוכנה שאני רואה בה לפעמים Fox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בבקשה..תלחץ שם על טלוויזיה ישראלית...ויש עוד..
ויש שם עוד מליון סרטים.. http://my.area.co.il/view.php?siteid...&menuid=879284