|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קלוריה
לועזית: calorie יחידת החום הדרושה כדי להעלות את הטמפרטורה של 1 גרם מים במעלה אחת; משתמשים ביחידה זו לציון ערכי האנרגיה של מזון, או כמות האנרגיה שהגוף מוציא. http://www.infomed.co.il/glossary/g_3536.htm אתה שואל איך קובעים את הערך הקלורי של פחמימות, חלבונים ושומנים? לאחר שקבעו מהי קלוריה, בודקים כמה קלוריות (=יחידות מידה של אנרגיה) הגוף יכול להפיק מפירוק של אבות המזון האלה. התוצאה נמדדת בקק"ל, קילוקלוריה. |
![]() |
![]() |