|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה יכול להיות מאוד מאוד טעים, וזה נהדר.
כבר שמתי לב לזה מזמן והשתמשתי בזה אפילו. אתה יכול (ואפילו מומלץ) שתכין עם זה עוגת גבינה, לדוגמא. הערכים שלה יצאו משהו כמו :40/40/20 יחס שווה בין חלבון ופחמימה, כשהשומן מאחורה. אחלה יחס לדעתי. תתפנק. (בקשר למתכון, חפש כל מתכון באינטרנט לעוגת גבינה).
__________________
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() קצת קשה, אז חומרים?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הא? בג'לטין יש חלבון, בגבינה בעוגת גבינה, יש חלבון. מה הבעיה?
__________________
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |