|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
הרבה חזרות או מעט? מה עדיף?
לפני כמה זמן פורסם בפורטל israelbody מאמר על תוכנית אימונים למסה של לפחות 18 חזרות שאמר שהיא טובה מאוד ומשתמש בה מפתח גוף טוב ( אני לא זוכר את כל הפרטים של המאמר, והאתר לא פועל עכשיו). אבל רוב האנשים והמאמרים האחרים אומרים שתוכנית שיש בה שבין 4-10 חזרות היא יותר טובה ואפקטיבית.
מה לדעתכם עדיפה? מישהו ניסה את הראשונה ויכול להגיד עליה משהו? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() להיפרטרופיה 6-12 , עוד מספר חזרות יעבו את השריר, אך לא ביעילות.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() את זה אני וודע מידע אישי וממאמרים!
ראית את המאמר שאני מדבר עליו? איך אתה מסביר אותו? |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני ניסיתי את השיטה... לא משו בכלל לא גדלתי ואפילו ירדתי טיפה בחודש ניסיון הזה.. אם אתה מחפש שיטה טובה תעשה את זה http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=4589&page=2
מה שמר פופו תרגם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() ציטוט:
אבל תסביר לי מה הוא התכוון שהוא אמר את זה: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
(המאמר) בצורה יותר מפורטת... זאת שיטה ולא תוכנית אימונים.. המתיחות והכיווצים האלו זה ממש לא קל וזה יקח חלק גדול מאוד מהאימון שלך.. מה שאתה נתתה זו גם שיטה לעשות 18 חזרות זאת שיטה לעשות לאט 3 שניות פה 4 שמה זאת שיטה.. אני לא אהבתי את השיטה הזאת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() אחי אתה יכול להראות לי את התוכנית אימונים שלך בשיטה שהראית לי (כולל הדרופ סטים, והמתיחות)?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אני כבר לא עובד איתה כי זה מאריך משמעותית את אורך האימון ואין לי כל כך הרבה זמן בימים האלו...
דרופ סטים אתה יודע מה זה?? אין משהו מיוחד מתיחות זה מתיחות רק חזק יותר... ולכווץ זה לכווץ ("לעשות שריר") חזק מאוד!!! אני לא זוכר מה הייתה התוכנית שלי.. אבל שאל מה אתה צריך אני יענה.. =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() התווכחו שם לגבי המתיחות, אם זה טוב או לא? מה דעתך, וכמה אתה עשית?
בכמה מהסטים עושים דרופ- סט? נניח ואני עושה אימון לחזה כזה: לחיצת חזה כנגד מוט 4x8 לחיצת חזה עם משקוליות, שיפוע חיובי 3x8 פרפר על הספסל 2x10 מה מתכום לעשות דרופ- סט והאם אני צריך לקצץ בסטים של האימון בגלל זה? |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() בקשר למתיחות אני עשיתי 10 5 שניות מנוחה ו45 שניות כיווץ... אחרי כל סט..
בקשר לדרופ סט זה אחד הדברים שלא עשיתי בתוכנית כי זה נראה לי מיותר ומסובך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אז ם לא עשית דרופ-סט, מה אתה אומר שכ"כ עזר וניפח אותך? המתיחות והכיווצים? |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() האמת שגם לא ממש הבנתי את העיקרון של המתיחות! נגיד שאני עושה Dumbell Flys אז אני צריך להוריד את המשקוליות הכי הרבה שאני עד שכואב לי ממש ולהישאר ככה 10 שניות?
ולגבי הכיווצים איך אני עושה את זה בלי הכבל? מה אני מעביר את המשקוליות באלכסון ולוחץ? |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() הדרופ סט זה מעולה לפאמפ אבל לא כזה כזה משנה.. אתה יכול להשתמש עם שרירים נוספים כדי להקל טיפה על המאמץ של השריר מטרה ולמשוך בצורה הזאת עוד 2-3 חזרות...
לגבי המתיחות אתה לא חייב לעשות את זה עם משקולות.. אפשר גם בלי משקולות... אתה יכול להשתמש עם משקוליות עם נוח לך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |