ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-05-07, 17:13   #61
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sixpounder
yonip
אתה מדבר שטויות, ודרוזים הם גם ערבים הם פשוט לא מוסלמים..
ולא צריך להיות בעיה אם ערבים.
מוסלמים זה הבעיה.
הרבה אנשים לא יודעים דברים פשוטים חושבים שערבי=מוסלמי אבל זה לא, יש ערבים נוצרים,דרוזים ועוד.
נכון, ומצד שני חושבים שפרסים הם ערבים, למרות שהם מוסלמים.
אנשים לא יודעים לעשות את ההפרדה בין מוסלמי לערבי, כי הם מתרגמים את זה ליהדות שבה הדת היא גם הלאום, אבל זה לא ככה באף דת אחרת.
ישן 26-05-07, 19:23   #62
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
Girl’s body ‘chopped up in kebab'

Thursday, May 24, 2007

A fast food shop owner murdered a teenager before joking her body had been chopped up and 'put into the kebabs', a court heard.
Iyad Albattikhi is accused of killing 14-year-old Charlene Downes, who it is claimed he had regular 'kinky sex' with in an alleyway.
Mohammed Reveshi, who co-owned Funny Boyz fast food shop with Albattikhi, is accused of helping to dispose of the body.
http://www.metro.co.uk/news/article....&in_page_id=34

הקוראן מאפשר סקס עם חיות בתנאי שאחרי שהערבי גומר הוא הורג את החייה

כנראה המאנייק פרש את זה ככה.

מוסלמים = יותר מ80% מאוכלוסיית אירופה בפחות מ 50 שנה
בצפרת הם יעברו את ה50% בפחות מ 20 שנה

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 19:26   #63
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
אוקיי,תרשה לי להבהיר לך כמה דברים חמוד,ראשית כול אתה לא יודע כלום על הקוראן,אתה סתם בור,שנית,יש לי חברים ערבים ,ואני יודע כמה דברים על הקוראן,זה נכון שמחומד התחתן עם נערהבת 12 אבל על פי הגיל ההוא היא הייתה כבר"כמבוגרת"שזה אומר שזה לא נקרה אונס,אלה יחסים בן בעל לאישה,ואונס זה לא מצווה לפי הקוראן,מי שאונס צריך להיחנק,ומאיפה לעזאזל המצאת את זה שאונס נשים לא מוסלמיות זה מצווה,עזוב אותך אחי,על אף שהמוסלמים הם יריבים אבל להמציא דברים פורחים באוויר וחסרי שחר זה לא יוביל לכלום.
ערבים שסיפרו לך זה דבר אחד

אבל לקרוא את זה זה דבר אחר.

ותעשה טובה לפני שאתה בידיוק קורא את כל הקוראן אל תגיד דברים כאלה ואל תסגור פיות ,
בקוראן גם כתוב ( ופה אתה כבר תצתרך רק להכנס לערכי איסלאם בויקיפדיה) שפרעה משה והמן חיו באותה תקופה ופרעה ציווה על המן לבנות לו את מגדל בבל כדי להתעמת עם אלוהי משה. ועוד סילופים רבים שהם פשוט לקחו טקסט מהתנ"ך היהודי , שיש לו עדויות ארכיולוגיות ( ואנשים מסבירים שזה תופעות טבע אקראיות בנשיונל ג'אוגרפיק אבל נגיד וזה ככה זה לא משנה זה קרה) וכותבים את זה בקוראן.
בנוסף מומחד כתב את הקוראן לפי מה שחשב שהיה צריך לעשות באותו זמן , ז"א כשהוא ניסה להכנע את היהודים אז באו כל חוקי ":דתות הספר" והסובלנות שיש אבל אחרי זה ( ולפי פירוש הקוראן המקובל מה שבא אחרי נחשב) יש פי עשרות ויותר פסוקים שקוראים לפגיעה ביהודים. בנוצרים

שלא לדבר על דתות אחרות

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 19:31   #64
SuzukiR
חבר פעיל

תודה על החיזוקים ליאו ועומרי טורבו

ולגונ'ס מאיפה לך לדעת שאני לא קורא או קראתי את הקוראן ?
יש לך חברים ערבים מענין את ה**ין שלי בסופו של דבר נעיף אותם מהארץ גם אם תירצה ולא תירצה

ולסיום

שום מלחמה פסיכולגית פשוט עובדות וכל מה שרשמתי נכון

בור אני ?
לפי התגובה שלך אתה בור וטמבל לא שם עליך כלום
לך אתה והחברים הערבים שלך
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 22:13   #65
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
ערבים שסיפרו לך זה דבר אחד

אבל לקרוא את זה זה דבר אחר.

ותעשה טובה לפני שאתה בידיוק קורא את כל הקוראן אל תגיד דברים כאלה ואל תסגור פיות ,
בקוראן גם כתוב ( ופה אתה כבר תצתרך רק להכנס לערכי איסלאם בויקיפדיה) שפרעה משה והמן חיו באותה תקופה ופרעה ציווה על המן לבנות לו את מגדל בבל כדי להתעמת עם אלוהי משה. ועוד סילופים רבים שהם פשוט לקחו טקסט מהתנ"ך היהודי , שיש לו עדויות ארכיולוגיות ( ואנשים מסבירים שזה תופעות טבע אקראיות בנשיונל ג'אוגרפיק אבל נגיד וזה ככה זה לא משנה זה קרה) וכותבים את זה בקוראן.
בנוסף מומחד כתב את הקוראן לפי מה שחשב שהיה צריך לעשות באותו זמן , ז"א כשהוא ניסה להכנע את היהודים אז באו כל חוקי ":דתות הספר" והסובלנות שיש אבל אחרי זה ( ולפי פירוש הקוראן המקובל מה שבא אחרי נחשב) יש פי עשרות ויותר פסוקים שקוראים לפגיעה ביהודים. בנוצרים

שלא לדבר על דתות אחרות
בוא נישר את ההדורים,קודם כול מי אמר לך שמוחמד כתב את הקוראן,אל תכתב דבר לפני שאתה בטוח בו,ושנית אני כן קראתי את הקוראן בריפרוף מתורגם,שלישית הקוראן פשוט ירד על מוחמד על ידי מלאך "גבריאל" וזה לא ירד בבת אחת אלה טיפין טיפין ,ולסיכום אני לא מנסה להגן על אף אחד,אבל הטענה שלי היא אמפירית,ואתה צודק שבתחילת הקוראים ישנה "קללה על היהודים" ועומרי נשמה,זאתי שמוחמד התחתן איתה לא הייתה בגיל 8,היא הייתה כבר בשלה על פי אותו זמן,ובשל כך גם ילדו להם ילדים באותו זמן,הרי איך אפשר לללדת ילדים אם היא לא בשלה??.
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 22:16   #66
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
תודה על החיזוקים ליאו ועומרי טורבו

ולגונ'ס מאיפה לך לדעת שאני לא קורא או קראתי את הקוראן ?
יש לך חברים ערבים מענין את ה**ין שלי בסופו של דבר נעיף אותם מהארץ גם אם תירצה ולא תירצה

ולסיום

שום מלחמה פסיכולגית פשוט עובדות וכל מה שרשמתי נכון

בור אני ?
לפי התגובה שלך אתה בור וטמבל לא שם עליך כלום
לך אתה והחברים הערבים שלך
חתיכה טמבל אני מנפנף אותך בצ'ק תשמור על הפה שלך ,אל תהייה גבר מקלדת יא קוטל קינים שב שב בשקט אני לא באתי להתעמת,פשוט הסברתי כמה דברים שאני כמעט ובטוח שהם נכונים.
ישן 26-05-07, 22:17   #67
Jones

הסמל האישי שלJones

ועומרי אחי אני חושב שאתה מבין ,ועל פי הידע שלך האם אתה חושב שבאמת הקוראן מאפשר קיום יחסי מין עם חיות,אני בטוח שלו כי אחד מתוך שלושת הדתות ההומניסטיות,ועוד לא ראיתי מישהו מקיים יחסי מין עם חתול,חוץ מאשר פסיכופט.
ישן 26-05-07, 22:19   #68
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
נכון, ומצד שני חושבים שפרסים הם ערבים, למרות שהם מוסלמים.
אנשים לא יודעים לעשות את ההפרדה בין מוסלמי לערבי, כי הם מתרגמים את זה ליהדות שבה הדת היא גם הלאום, אבל זה לא ככה באף דת אחרת.
אוקיי אתה צודק,וגם ישנו בתוך האיסלאם גם שלושת הפלגויות,לשיעים ףסונים וחבשין נראה לי משו כזה,הקוראן הוא אותו דבר,אבל התרבות נראה לי קצת שונה.
ישן 26-05-07, 22:20   #69
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
ועומרי אחי אני חושב שאתה מבין ,ועל פי הידע שלך האם אתה חושב שבאמת הקוראן מאפשר קיום יחסי מין עם חיות,אני בטוח שלו כי אחד מתוך שלושת הדתות ההומניסטיות,ועוד לא ראיתי מישהו מקיים יחסי מין עם חתול,חוץ מאשר פסיכופט.
זה ידוע שבדווים וערבים דופקים כבשים.
ובבקשה ממך... די עם לשון הפסיכומטרי :cry_1:
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 22:20   #70
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
חתיכה טמבל אני מנפנף אותך בצ'ק תשמור על הפה שלך ,אל תהייה גבר מקלדת יא קוטל קינים שב שב בשקט אני לא באתי להתעמת,פשוט הסברתי כמה דברים שאני כמעט ובטוח שהם נכונים.

מנפנף אותי בציק חחחחחחחחח הרגתה אותי אני בטוח שאתה מאלה שעל 20 אחוז שומן בלי טיפת שריר ובטוחים שהם סוסים

אני שומר על הפה שלי טוב מאוד גב1 מיקלדת מילה חדשה אה יא ילד במבה לך לחברים הערבים שלך תחגוג איתם תרמאדן ותגיד איטבח אל יאהוד לא באתה להיתעמת אבל ידעתה ליפנות אלי כמו שפונים אל אויב ואני מחזיר לך בואתו מטבע עין תחת עין
הסברתה כמה כמו שאמרתה "כימאט" אתה בטוח
אז תיבדוק שום ת"כימאט שלך כי הם לא נכונים
מה שאמרתי זה נכון ואתה יכול ליבדוק את זה (אבל אל תהיה תמים ותישאל תחברים הערבים שלך שבטוח שיגדו זה ל אנכון מה פיתאום תיבדוק באינטרנת תחפש ציטוטים מהקוראן ותיראה בדיוק שכל מילה שאמרתי נכונה )
ישן 26-05-07, 22:21   #71
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
זה ידוע שבדווים וערבים דופקים כבשים.
ובבקשה ממך... די עם לשון הפסיכומטרי :cry_1:
חחחחחחח ,לא אחי שלא תחשבו שאני מגן או משו,אני פשוט לא אוהב להשמיט את בני האדם מלפני להכירו או לדעת את הדבר באשורו,ואגב אם כבר פסיכומטרי שישי שבת עבדתי,ולא למדתי...חחחנ
ישן 26-05-07, 22:22   #72
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
אוקיי אתה צודק,וגם ישנו בתוך האיסלאם גם שלושת הפלגויות,לשיעים ףסונים וחבשין נראה לי משו כזה,הקוראן הוא אותו דבר,אבל התרבות נראה לי קצת שונה.

היה מקרה באירן שתפסו אחד עושה יחסי מין אם עיזה והכריחו אותו להיתחתן איתה
היה על זה גם בחדשות

אני לא יודע אם בקוראן מתירים אני רק יודע שזה באמת קרה
ישן 26-05-07, 22:25   #73
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
מנפנף אותי בציק חחחחחחחחח הרגתה אותי אני בטוח שאתה מאלה שעל 20 אחוז שומן בלי טיפת שריר ובטוחים שהם סוסים

אני שומר על הפה שלי טוב מאוד גב1 מיקלדת מילה חדשה אה יא ילד במבה לך לחברים הערבים שלך תחגוג איתם תרמאדן ותגיד איטבח אל יאהוד לא באתה להיתעמת אבל ידעתה ליפנות אלי כמו שפונים אל אויב ואני מחזיר לך בואתו מטבע עין תחת עין
הסברתה כמה כמו שאמרתה "כימאט" אתה בטוח
אז תיבדוק שום ת"כימאט שלך כי הם לא נכונים
מה שאמרתי זה נכון ואתה יכול ליבדוק את זה (אבל אל תהיה תמים ותישאל תחברים הערבים שלך שבטוח שיגדו זה ל אנכון מה פיתאום תיבדוק באינטרנת תחפש ציטוטים מהקוראן ותיראה בדיוק שכל מילה שאמרתי נכונה )
אחי אני לא מדבר אלייך בטון יריב,הרי כבר הסברתי שאני לא אוהב שישמיטו את כבוד האדם מלפני שתדע את הדבר לאשורו,כמו כן אני גם בטוח שהטענות שלכם גם מבוססים על קרעי תרנגולות אז אל תשחק לי אותו זקן ורגיל..שלישית נקווה לטוב..
ישן 26-05-07, 22:27   #74
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
היה מקרה באירן שתפסו אחד עושה יחסי מין אם עיזה והכריחו אותו להיתחתן איתה
היה על זה גם בחדשות

אני לא יודע אם בקוראן מתירים אני רק יודע שזה באמת קרה
אחי באימא שלך ,בכל תרבות בכל עם, ישנם אנשים פסיכופטים ,דיפקטים ,בורים, נבערים ,דילטאנטים קוטלי קנים,קני רצוץ....אז אתה פשוט הבאת דוגמה ספצפית הרי אני בטוח שישנם גם יהודים כמותנו מזדיינם עם חתולים,באמת שמעתי על כך.

ואגב אוחרא ,אני חושב שהמלחמה הפסיכולוגית הזאת לא תסתיים,אלא אם אחד מהצדדים יוותר,ואני חושש שזה לא יקרה.
ישן 26-05-07, 22:28   #75
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
אחי באימא שלך ,בכל תרבות בכל עם, ישנם אנשים פסיכופטים ,דיפקטים ,בורים, נבערים ,דילטאנטים קוטלי קנים,קני רצוץ....אז אתה פשוט הבאת דוגמה ספצפית הרי אני בטוח שישנם גם יהודים כמותנו מזדיינם עם חתולים,באמת שמעתי על כך.

אני לא אומר שלא פשוט הבאתי דוגמא הלכתי ליראות סידרה
ישן 26-05-07, 22:29   #76
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
אחי אני לא מדבר אלייך בטון יריב,הרי כבר הסברתי שאני לא אוהב שישמיטו את כבוד האדם מלפני שתדע את הדבר לאשורו,כמו כן אני גם בטוח שהטענות שלכם גם מבוססים על קרעי תרנגולות אז אל תשחק לי אותו זקן ורגיל..שלישית נקווה לטוב..

סיב לבה איך דיברתה אלי וגם איך בפוסוט ההוא של הפיתוח גוף אני רק מחזיר באותו מטבע

אתה בטוח שהם לא נכונים ? תיבדוק ותיראה שאנחנו צודקים אין לי שום אינטרס לשקר לך
ואני לא משחק אותה שום דבר

אם כבר אתה זה שמשחק אותה פה אם כל המילים המוזרות האלה
ישן 26-05-07, 22:30   #77
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
אני לא אומר שלא פשוט הבאתי דוגמא הלכתי ליראות סידרה
ואני ילד במבה....:):):):) הצחקת אותי,אני לא אומר שאני חטוב,אבל מסיבי רצח..:
ישן 26-05-07, 22:32   #78
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

*דתות מונוטתיאסטיות.

*ילדה בת 13 בשלה זה אומר שאתה יכול לקיים איתה יחסי מין כגבר במעל גיל העמידה?
ולהיות פוליגמי?

אם זה בדר אז המוסר שלהם מובן.

והקוראן גם מאפשר לקיים יחסי מין עם "בנים קטנים" , מי שזוכר את התמונה המפורסמת של האייללוט הזה של איראן מי שהיה לפני אחמד הגמד, מנשק איזה ילד בפה
ומבטיח להשיהדים יחסי מין איתם בגן העדן לכאורה.

דבר שני , זה שיש קללה אחת של היהודים על הקופים והחזירים , זה עוד כלום ממה שיבוא הלאה שמה

ומוחמד לא כתב את הקוראן אלא אמר את כל התוכן שלו ורשם חלק מזה על דפים , מי שסידר הכל בסדר כרונולוגי היו החליפים והעוזרים שלהם כנראה. וכמובן ישנה גם החדית.

ואני בטוח במה שאמרתי כי.... לא אמרתי שום דבר בקשר לירידה על המלאך גבריאל או כל דבר אחר של המוסלמים ש(אולי אתה מוסלמי) אמרת , מוחמד "אמר" את תוכן הקוראן בתקופה שבה הוא ניסה לאחד את שבטי ערב תחת השלטון שלו , וכנראה כתב אותו או חלקים ממנו

מה זה משנה איך או למה זה נכתב , מה שמשנה זה מה שכתוב שמה ואיך שהם מפרשים ומבצעים אותו.

נ.ב
בא לי לאכול במבה , עד לא מזמן הייתי אוכל את זה ככה משהו כמו 3 שקיות אחת אחרי השנייה...

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 22:32   #79
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
סיב לבה איך דיברתה אלי וגם איך בפוסוט ההוא של הפיתוח גוף אני רק מחזיר באותו מטבע

אתה בטוח שהם לא נכונים ? תיבדוק ותיראה שאנחנו צודקים אין לי שום אינטרס לשקר לך
ואני לא משחק אותה שום דבר

אם כבר אתה זה שמשחק אותה פה אם כל המילים המוזרות האלה
אחי אם אמרתי לך משו לא בסדר בפוסט ההוא,מצטער לפעמים אני קצת קיצוני, אבל עזוב חח ומילים המוזרות האלה, אני בטוח שעוד כמה שנים אתה תתקל בהם,ועוד תודה לי.
ישן 26-05-07, 22:36   #80
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
*דתות מונוטתיאסטיות.

*ילדה בת 13 בשלה זה אומר שאתה יכול לקיים איתה יחסי מין כגבר במעל גיל העמידה?
ולהיות פוליגמי?

אם זה בדר אז המוסר שלהם מובן.

והקוראן גם מאפשר לקיים יחסי מין עם "בנים קטנים" , מי שזוכר את התמונה המפורסמת של האייללוט הזה של איראן מי שהיה לפני אחמד הגמד, מנשק איזה ילד בפה
ומבטיח להשיהדים יחסי מין איתם בגן העדן לכאורה.

דבר שני , זה שיש קללה אחת של היהודים על הקופים והחזירים , זה עוד כלום ממה שיבוא הלאה שמה

ומוחמד לא כתב את הקוראן אלא אמר את כל התוכן שלו ורשם חלק מזה על דפים , מי שסידר הכל בסדר כרונולוגי היו החליפים והעוזרים שלהם כנראה. וכמובן ישנה גם החדית.

ואני בטוח במה שאמרתי כי.... לא אמרתי שום דבר בקשר לירידה על המלאך גבריאל או כל דבר אחר של המוסלמים ש(אולי אתה מוסלמי) אמרת , מוחמד "אמר" את תוכן הקוראן בתקופה שבה הוא ניסה לאחד את שבטי ערב תחת השלטון שלו , וכנראה כתב אותו או חלקים ממנו

מה זה משנה איך או למה זה נכתב , מה שמשנה זה מה שכתוב שמה ואיך שהם מפרשים ומבצעים אותו.

נ.ב
בא לי לאכול במבה , עד לא מזמן הייתי אוכל את זה ככה משהו כמו 3 שקיות אחת אחרי השנייה...
לעזאזל מאיפה הבאת שהוא היה פוליגמי,הרי הביגמיה לא הייתה אסורה על פי החוק בזמן ההוא,יתר על כן שמעתי שהוא היה מתחתן עם הרבה נשים כדי לשמור עליהם,לא שהם היו לפילגש..ואתה צודק שאיך שהם מפרשים אותו זה קצת מוזר...אבל ת'אמת זה מעניין.
תגובה