|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לו גוף יפה
צורה יפה אחלה גנטיקה אבל שמע עם השיטה שלו פעולת מה הבעיה שלו לעלות עוד 13 קילו בחודש אפילו שיעלה עוד 26 קילו יקח לו בסכ"ה חודשיים זה כלוםםםם זמן ואחרי חודשיים יהיה לו עוד 26 קילו שריר נקי והוא יתמודד הקטגוריה אחרת והוא יהיה ענק פי 2 ממה שהוא עכשיו אז למה הוא לא עושה את זה? או פוחד מתחרות מול אנשים בקטגוריה מעל ל65? עם הוא עלה 13 בחודש תתאר לעצמך איך הוא יכול להגיע לתחרות הבא של מר צפון או משהו
![]() |
#2 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני בשוק!
כשדיברתי אם הראל בצ'ט, הוא אמר שלא אכפת לו מה אתם חושבים עליו. והופה!.. הוא שולח את חבר שלו לפרסם פה את שמו ולדעת מה אתם חושבים עליו.. כשאני ישמע את השם אורן אראל,אני ידע תמיד שמדובר בשקרן אשר דואג לנצל אנשים תמימים.
![]() |
#5 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
דבר שני אף אחד לא שלח אותי לפרסם כלום...רק רציתי ליבדוק אם אפשר לקבל תגובות מקצועיות נטו בפורום הזה או שאחרי הפירסום המפגר שלך זה לא יקרה....אבל הייתי מופתע לטובה שרובם הגיבו בדרך בוגרת ורלוונטית...לכן אני מבקש יפה שלא תיתערב בפוסטים שלי אם אין לך משהו חכם להגיב, וסביר שלא יהיה לך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() chivas90210,אתה יכול לתת קצת מידע על ה"שיטה" שאראל אורן פיתח?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תבינו, גם אם אין לו שיטה, והוא מדבר שטויות הוא עדיין יותר חטוב ממה שכל הפורום יהיה אי פעם, וגם יש לו יותר מסה מל80% מהפורום.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא תסביר לנו למה אף פעם לא ניהיה יותר חטובים מימנו,ובעלי מסה יותר גדולה?
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למסה שלו ברור שיגיעו פה הרבה אנשים, בנתיים לרוב פה אין את המסה שלו ותסכים איתי על זה.
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() מי ישמע איזה מסה יש לו אני לא יודע איך קבלו אותו להתחרות ברמה כזאת יש לי חברים שלא רואים אותו ממטר מבחינת מסה..
הוא לא רציני הוא סבבה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הוא מעוצב בצורה מפחידה עבודה יפה מיתחרה גדול
אבל בכל זאת הוא רק מעוצב בצורה לא רגילה ממש טוב אבל מסת השרירים שלו לא תזכה אותו בהרבה תחרויות אנשים רוצים ליראות מסה גדולה אבישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() הוא נראה מצוין. מה זה בכלל משנה אם הוא טבעי או לא טבעי? וגם אם לא, אין בזה כל רע.