ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אורן אראל - בבקשה רק תגובות מקצועיות ורלוונטיות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=10815)

chivas90210 26-05-07 21:00

אורן אראל - בבקשה רק תגובות מקצועיות ורלוונטיות!

10 קבצים מצורפים)
טוב אחרי שבשנה האחרונה ראיתי את כל הפוסטים על אראל פה בפורום החלטתי שאני רוצה לקבל את דעתכם המיקצועית בילבד על הבחור המיקצוען שבתמונות(הריי כולנו פה מיקצועים לא?לפחות לפי מה שהגבו עליו).
אראל היה מר. ישראל ב IFBB בשנת 2003, הוא הגיע לבמה במישקל 65 ק"ג (למרות שבתמונות הוא ניראה הרבה יותר מיזה) על 3.5% שומן בילבד ובכך שבר שיא על הבמה בארץ וכל זאת בהיותו טבעי לחלוטין ובשימוש שיטה שפיתח בעצמו במרוצת השנים!
אני מאוד ישמח שלא יהיו תגובות שלא קשורות לתמונות, ואני מבטיח שבעתיד יהיה פוסט מרחיב יותר לגבי שיטותיו של אראל ושאר העיניינים שעוררו פה מיספר תהיות, רק חשוב לי לומר שגם על מחיר מרסדס S550 חדשה בארץ יהיו קולות שיטענו כי המחיר לא מוצדק וכדומה!(והמבין יבין).

התמונות הבאות צולמו 5 ימים לאחר התחרות, ועדיין אפשר להבחין ברמת החיטוב והייבוש הגבוהה. לכן אשמח לקבל תגובות על רמתו המקצועית בילבד(ובלי דברי חוכמה כמו "אני עם המסה שלי מסתיר אותו..." ועוד הגיגים כאלה. הרי אף אחד מההוגים האלה לא באמת העלה את "המסה" שלו לבמה וזכה במשהו, אז תהיו הגיוניים:jockey: ). (משה המרגל - נא לא להגיב.... LOL).

///Efi/// 26-05-07 21:05

יד יפה רק חבל שאין תמונה של הפרונט

gil-Nissim 26-05-07 21:06

יצא לי ליראות את הפסוט שפתחו עליו,ניראה לי זה משה מהרגל..
בכל מקרה הוא רשם שעלה 13 קילו בחודש,אין שום שיטה בעולם שאפשר לעלות ככה בלי חומרים,ועוד לעלות נקי.

SaBaGMaN 26-05-07 21:06

אני לא חושב שיש כאן מקום לתגובות מהסוג הזה
ניתן ליראות שהבחור הגיע לרמה מאוד גבוהה בחיטוב וניראה מצויין!
ואם הוא טיבעי לגמריי אז עוד יותר ריספקט,אשמח לישמוע בהזדמנות על השיטות שהוא פיתח

chivas90210 26-05-07 21:07

2 קבצים מצורפים)
ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
יצא לי ליראות את הפסוט שפתחו עליו,ניראה לי זה משה מהרגל..
בכל מקרה הוא רשם שעלה 13 קילו בחודש,אין שום שיטה בעולם שאפשר לעלות ככה בלי חומרים,ועוד לעלות נקי.

בקשר לזה אני אפתח פוסט בעתידץ נא להיתמקד בפוסט - תודה !!!

EFI - קבל !

chivas90210 26-05-07 21:09

2 קבצים מצורפים)
וזאת....

PcGunMan 26-05-07 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
יד יפה רק חבל שאין תמונה של הפרונט

אני חושב שאסור לפרסם פה מתחרים פשוט תכתוב בגוגל את השם שלו ולינק הראשון יש שמה הרבה תמונות שלו

Vin diesel 26-05-07 21:11

יש לו חיטוב אצבני.וגם מאסה.אבל אין מצב בחיים להגיע לאחוז שומן כזה בדרך טבעית בלי חומר.אז הוא חרטטן...אבל מבחינת מאסה בידיים ובככלי יש כבוד..

MagneZium 26-05-07 21:18

שמע אחי מה אפשר להגיד עם זה הייתי אני מעלה כאלו תמונות לזירת הגולשים ואומר שזה אני היו טופסים ממני אליל פה בפורום אבל מכייון שזה בן אדם מקצועי!!! מתחרה!!!
הוא קטן לעומט השאר ואני לא מדבר על רוני וגאי
אלה על החברה פה מהארץ ליאור גולדשטיין,אלון צוקרמן,מאור זרזד וכו...
יש לו חיטוב שכול אחר יכול לחלום אין מה להגיד אבל בתמונה הכוללת הוא לא משהו רציני

chivas90210 26-05-07 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
שמע אחי מה אפשר להגיד עם זה הייתי אני מעלה כאלו תמונות לזירת הגולשים ואומר שזה אני היו טופסים ממני אליל פה בפורום אבל מכייון שזה בן אדם מקצועי!!! מתחרה!!!
הוא קטן לעומט השאר ואני לא מדבר על רוני וגאי
אלה על החברה פה מהארץ ליאור גולדשטיין,אלון צוקרמן,מאור זרזד וכו...
יש לו חיטוב שכול אחר יכול לחלום אין מה להגיד אבל בתמונה הכוללת הוא לא משהו רציני

אתה יודע שב BB יש קטגוריות ?!
מאור וכל השאר כבודם מונך במקומו כמובן אבל הם קטגוריות שונות לחלוטין - לכן אין מקום להשוואה!
תודה לכל שאר המגיבים.

Antonator1 26-05-07 21:36

טבעי כמו השדיים של טיפאני ת'יסן.

chivas90210 26-05-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
טבעי כמו השדיים של טיפאני ת'יסן.

יפה ...זה מילה שלי כמי שמכיר אותו אישית כנגד מילה שלך...אבל שוב לא בשביל זה נפתח הפוסט! :nonono:

BIGROY 26-05-07 21:40

תשמע , הוא נראה מצויין .

DropDead 26-05-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chivas90210
יפה ...זה מילה שלי כמי שמכיר אותו אישית כנגד מילה שלך...אבל שוב לא בשביל זה נפתח הפוסט! :nonono:

איך באופן אישי ? זאתמרת הוא אמר לך שהוא טבעי והאמנת לו או משהו כזה ?
למרות שלמסה שלו אפשר להגיע באופן טבעי אבל החיטוב שלו זה משהו אחר ..

Antonator1 26-05-07 21:44

אנשים בכל העולם עושים שמיניות באוויר כדי להגיע לרמה תחרותית, משתמשים בדברים שאין לרובנו מושג מה הם, ובארץ הנידחת במזרח התיכון קם סוף סוף הגאון שפיתח שיטת קסם!

bebig 26-05-07 21:45

חיטוב טוב!!!

Micheal 26-05-07 21:45

פעם הוא היה מתאמן במכון

גם אני יודע על מישהו שעובד עם השיטה שלו באיזה מכון אחר ומגיע לתוצאות יפות

oRis 26-05-07 21:45

לא יודע איך הוא עשה חיטוב כזה ..

chivas90210 26-05-07 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אנשים בכל העולם עושים שמיניות באוויר כדי להגיע לרמה תחרותית, משתמשים בדברים שאין לרובנו מושג מה הם, ובארץ הנידחת במזרח התיכון קם סוף סוף הגאון שפיתח שיטת קסם!

בתור איש העולם הגדול ... אתה בטח יודע שיש אנשים עם גנטיקה מטורפת שבעזרת ידע יכולים להשיג תוצאות שלא יביישו אף מתחרה לא טבעי!

אגב פעם הבאה שאתה בפלורידה אני מזמין אותך אלי, ואני יוכיך לך שידע וגנטיקה הם חזקים בהרבה ממה שהיכרת עד היום(או לפחות חשבת ככה)...

Antonator1 26-05-07 21:50

מה זה "איש העולם הגדול" לעזאזל? האמת שאני מאירופה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ